![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 230231232233234 261> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ќе ми помине ли бар малку ако се испукам овде?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
и јас се прашувам - кај да се испукам за да ми помине ![]() ај ќе ги издржам до утре, ситно бројам веќе. |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Се прашувам има ли скривница на форумов...
Како да му се заканува нуклеарно празнење. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
сп...каде е pajser, да му честитаме на Орка роденден
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Се прашувам, денес ли му беше на Орка роденден?
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
сп...нели знае оти ние со пајсер лани на овој ден му честитавме
![]() сакал, неќел... не почести крем бананчиња ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Се прашувам дали и оваа година ќе части нешто, па и јас да му го честитам
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Се прашувам пак ли за некој друг сакаат да ме врбуваат да честам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Се прашувам кој по ред му е томот од книгата за изговори што веќе со години ја пишува?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Навистина не знам и се прашувам што по гаволите се случува?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Се прашувам до кога овој orka мисли на туѓ грб да се влече.
![]() Изменето од Орка - 29.Јуни.2014 во 23:02 |
|
![]() |
|
Се прашувам на кој Орка да му го пратам поклонот за роденден?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СП..за крем бананчиња ли е цел муабет
![]() Еве ја ќе частам пошо ми е втор роденден ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Kako li ke komuniciram utre na Germanski
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 230231232233234 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |