|
Отстранување на бемки |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш да си го смениш полот ли ? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Емил Еве што се младежи. А каде се отстрануваат, појма немам. Тоа е мала хируршка интервенција, би требало да прашаш кај дерматолог. (Имавме тема Отстранување на бемки, ако ја најдам ќе ги префрлам постовите, па може таму ќе има некој совет.) |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да каже бемка за да ја разберам .
|
|
Srce01
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2014 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислев на поткожни поголеми бемки ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Отстранување на бемки. Еве ја темата во медицина, ќе ги префрлам постовите. Прочитај таму, имаш и неколку совети. Се надевам ќе ти бидат од помош, ама задолжително треба да се консултираш со дерматолот. Ако се бенигни, не би требало за еден дерматолог да е проблем да се отстранат. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
,,,ushte na samiot pochetok bemkite ,,ili ,,melanomite se vid na tkivo koe e /tumorozno/izvini vaka na direktnosta oti poinaku nemozhe/,,,zatoa pravilo e da ne se gibaat,nitu prevzimaat bilokakvi zahvati od krioterapija pa do hirurshko otstranuvanje,,, ,,,sigurno ne ti smetaat vo tolkva mera za da se prevzemaat radikalni merki,bilo koi,zatoa moj sovet ti e da voopshto ne razmisluvash na niv i gi isfrlish od tvojot um i neka si sedat tamu kade se ,bidejki pri razni zahvati golemi se shansite bemkite od obichen melanom da migrira vo sosema neshto drugo nesakano,,,,zatoa ,,,ne rzmisluvaj za niv ,i ne gi chachkaj neka si sedat mirni,,, a i ti da ne mu ja mislish shto posle,, ,,pozzzzzzzz,,,,i se najdobro,,odlukata e tvoja ,,preporakata moja,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Srce01
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Амаа ми сметааа многуу
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Каде ти се што толку многу ти сметаат? (Аки не е тајна)
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Srce01
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На лицето ...
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
И тоа е широк поим (за вакви буквалисти како мене хаха)
Осетлива зона секако, не би ги чепкала доколку би ги имала, можеби ако беа на образите на пример. Затоа прашав, на некои места и не се толку неестетски. Ама треба да се прифатиш и сакаш таква каква што си, затоа што никој не е совршен. Инаку за отстранување имаш на многу места во Скопје, и државно и приватно |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
,,,a shto so luznite ,,ako nedajbozhe se sozdadat posle otstranuvanjeto na bemkite,, ,,,vaka spored godinite si sigurno mlada ,,epten mlada i samo ti gi gledash vo ogledalo i nikoj drug,a i obichno mozolche smeta ,/samo za sporedba/,,,i so istisnuvanje na mozolchinjata ostanuvaat tragi luzni ,a ne na bemki,, ,,,sigurno si ubava i so bemkite,mozhebi duri i simpatichna ,,pipi dolgiot chorap,,, ,,,se drugo e komercijalai trgovija so zdravje i "ubavina",,a bidejki se raboti za estetski zahvat nikoj nema da odgovara za nesakanite posledici,,,,pa sega ti vidi,,,a i nema shto da gledash ,tuku zaboravi gi deka gi imash ,,sigurno ne se tolku golemi za da prestavuvaat tolku golem problem,,, ,,,aj pozzzzz,,,,, Изменето од pajser - 27.Јуни.2014 во 15:52 |
|
|
|
Srce01
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е како ПИПИ ... НЕ се толку, туку две поголеми на лицето што стварно не е можно да ги прекриеш
Сепак ФАЛА ви на сите ... Изменето од Srce01 - 27.Јуни.2014 во 16:01 |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
,,,,,shto i da reshish,,,Ti ke si bidesh pak Ti,,,, |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку не забелешуваш промени во бемките (во боја,големина) подобро би било да ги оставиш на мир, како што кажа Пајсер да не се повторувам само помалку ќе ги сончаш |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |