|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 259260261262263 277> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,razgovaraat dve bakterii i ednava ja prashuva drugava,,
,,,neshto si mi bleda deneska,, ,,drugava taka tresejki se i odgovara,, ,,,,abe ostai,izgleda sum zakachila nekoj antibiotik,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Просто не можам да се донасмеам ... Ради песната на Тајзи 300.000 иселеници че се врајчале во Мкд
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Elsaaa
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарение на голот постигнат од Силвестре Варел, кој игра за португалската репрезентација, Португалија остана во трката за пласман во осмо финалето на Светското Првенство во Бразил.
Како што сите Португалци се радувале, така и ова куче, кое возбудено го гледа натпреварот пред ТВ. И токму во моментот кога Варел го дава голот, тоа неизмерно се радува. Ова е уште еден доказ дека и кучињата имаат чувства како и луѓето. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џорџ Карлин,дневна доза
И кога ќе ми улета нешто вакво,кажано години наназд а е нешто со што се согласувам се осеќам паметно. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................................... |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolazi Perica iz škole i plače. Pita ga otac:
- Zašto plačeš? - Dobio sam jedinicu. - Zašto si dobio jedinicu? - Nisam znao šta su vlast, država i narod. Ne plači sine, tata će to da ti objasni. Daću ti primer - kod nas u kući vlast sam ja, mama je država, a narod ste ti i seka. Sutradan, dođe vreme ručka, Perica sa sestrom gladan čeka za stolom, a otac za to vreme u sobi kreše majku. Vide to Perica pa kaže sestri: - Pogledaj ti to! Dok vlast rastura državu, narod gladuje. Изменето од pajser - 27.Јуни.2014 во 15:59 |
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
,,,vo sklop na svetskovo prvenstvo na fudbal,,,,,
Македонската фудбалска репрезентација еднаш некако успеала да се
пласира на Светско првенство. Задоволни фудбалерите, пошле кај некоја
гатачка за да им го претскаже исходот од Светското првенство. Гатачката
им предвидела 4 први места. Фудбалерите зачудени прашале: |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 259260261262263 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |