![]() |
|
Добро утро |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 131> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
за добро утро и убав ден
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Да не ја закачаме посабајле се развреднила...
Приложии и го правилникот за работа и кога и е паузата, па ќе средиме барем топло да биде. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
И јас се чудам шо толку се развреднила посабајлечки. Сигурно чека пред-одморско К-15 ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Dobro utro dechki
![]() Ubav den da si imate, barem neka e podobar od vchera ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Добро утро народе
![]() Некој кафе да почасти дека мене шпоретот не ми работи, а плинско немам? Ке се рачуна од мене, дека прва ми текна ![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Леле шо е итра. ![]() Галичко да биде кафето? |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() Еве за тебе, јас за мене ќе си направам едно еспресо од illy, тазе донесено од Италија ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
И ти да немаш некоја галичка жичка? ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
И за шефката едно
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Добро ма, не можам три филџана во две раце да носам
![]() На што ти личам јас на тебе, на келнерка?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
На снајперка де, не ми се карај ![]() |
|
![]() |
|
Paris mon amour
![]() Има дел од музикава што ме потсети на онаа руската Очи черније ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ме погадивте со црвон бре, ццц,
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Кој црв море, шо ти стана? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |