![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 228229230231232 261> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се прашувам на Кариби примаат ли денари.
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Се прашувам зар не знае дека не е се во парите и денарите, има нешто и на кредитните картички?
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Си се прашувам да не ме снајде после онаа типично македонска работа....Ќе имам за земање.
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СП.. ќе му текне ли за утре
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СП.. до кога бе со тој комунистички систем по институциите
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
СП...Не ли е во тек,од 11 јуни им почнува наставата
на лекарите како да им го ова де да ги стават пациентите во центар на здравствениот систем. ![]() Се прашувам што ли учеле по деветнаесет години кога сега им дошло ред комуникација да учат ![]() У колку добар филм сме чудо тоа... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ај да се слични бои, да разберам да ги згрешат, ама како можеа лилаково да го згрешат со зелено? ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
СП,ќе биде ли слободен
после 20 -ти? Барем да се завршат сите обврски па да го искористиме периодот:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
СП...како не му текна да ми пише кој голман колкава минутажа имал, и кога влегол а кога излегол од игра
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Се прашувам како беше онаа народната со свој камен нешто
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
сп што ли ми требаше
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Да давам образложение на љубовната тема или да преќутам, хмм?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Што е толку ексклузива за мое банирање ??? Па ете нека се најде доброволец модератор , самоволно ќе се самобаниран ... Само да не ме мислат некои
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Сп што му е муабетов?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 228229230231232 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |