|
Facebook!!! |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По сабајле слушав колку бракови кај нас успеал да расипе...
А не ме чуди,за еден пример сум сведок. Еден ден може ќе научиме како или воопшто да не го користиме. Сега за сега мене ми е ОК.Може оти сум си холостяк |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си го менувајте името,оти шеесет дена ќе си ја
гледате глупоста што сте ја направиле.Како јас! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам која глупост е таа Орка ама мислам дека го вратиле ФБ чекор наназад ... ако не ме лажат очи со преглед на албуми итн ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
досаден почнува да ми станува...се поретко го отварам
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма сигурно воајерски само си гледаш а си офлајн и ти стои уклучен туку така од навика
|
|
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цело време е отворен ама на тоа игрицата што се заразив со неа ...чекам онлајн -животи да се соберат
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
игриците се криви да ....
Велком ин д клаб .... ја не чекам за игрици ... него по некоја другарка ако мушне некој лајк или статус ... уклучавам ФБ
|
|
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за лајк ли е работата...шо не кажеш?од утре најредовен лајкувач на секоја објава ќе ти бидам
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма било каде ... не само кај мене ... само да видам дека има нешто за ловење
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој со свој памет...Јас сум си мирно дете
А игрици последниве неколку месеци не играм. И фејсбукот е одличен за комуникација. Опцијата за групи на пријателите,ми овозможува да и секогаш сум пуштен за кој треба,за кој не и не. Оти и со исклучок на тројца и сите лично ги познавам.Немам некои замерки... Тоа од делот на фејсбукот,а од што се ќе видиш и прочиташ книги може да напишеш. Е тоа што си го сменив презимето,сега ќе си гледам бељата оти за наредна промена се чека шеесет дена.И вчера прочитав може максимално тоа четири пати да се направи. Изменето од Орка - 05.Јуни.2014 во 14:02 |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
утрово има некој проблем со ФБ или само кај мене е така ?
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima Ima ...rikna FB .... napadnat e od Rusite
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај сеа упробај го
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |