![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() |
|
Во ред е Аџија се среди работата.
Се извинувам |
||
![]() |
||
![]() |
||
bugarash ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() |
|
История се прави с документи, не със сакане.
Добре, ще ни избришате, ще си живеете в Матрицата и какво?
Кой е тоя твоя прадедо умрен в български затвор? Виждал ли си го
през живота си, знаеш ли в какво е вервал и в какво не? Не, нали?
Македонците в Пирин (че и в Рила
![]() |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
|
Еве ја ке ти кажам мој дедо кој е загинат во борба со Бугарскиот Окупатор - Трајан Петков,татко му е учесник во илинденско востание и е носител на илинденска споменица - чудо го испратил сина си во борба со непријателот и тоа Бугарскиот
![]() |
||
![]() |
||
Lazycat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
![]() |
|
Em, mene nikoj nemi zaginal poradi chuvashkite okupatorski ubijci, ama dedo mi onoj koj gi napudil ottuka.
Но, да не се лажеме, бесените и стреланите не можат дџа се бранат, но нивните семејства паметат смрдо коњољубна, затоа, бујрум на мегдан со некој од нив, да видиш колку те сакаат. од голема љубоф што сте ги ослободувале со к*ршум и тие со к*ршум ќе ве нагостат, затоа не јади многу лајна.
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
![]() |
||
adzigogov2001 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() |
|
Кај сте бре БУГАРАШИ, тоа е некое ново племе.
Дали го имате оној клипот од дечкото што ја ебе магарицата? Има убава песна, но по убаво гледање има еден знак на Бугарски. Значи ТЕЗИ ТЕЗАТА, дека ебат коњи е ТОЧНА. Поздрав КОЊОЛУПЦИ. |
||
ЌЕ ТЕ ИЗГОРАМ
|
||
![]() |
||
Lazycat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
![]() |
|
Аспољутно се сложувам Аџијо.
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() |
|
не го знам това клипче ама тука има едно друго дето много ме кефи:) и
не само мене де http://www.vbox7.com/play:a54e9eab?%D0%9Cakedonska_%D0%9Dadenica_ направо ми застърга стомаха от глад - след малко ще му хапна една наденичка с боб Изменето од m__g__ - 18.Септември.2006 во 11:38 |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() |
|
Хм... Го видов ама за жал тон немаше..
После ќе те пцујам сега имам работа |
||
![]() |
||
![]() |
|
ГлуБ чуваш.
|
||
|
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() |
|
после, после, има време, сега трябва да се работи
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Знам, те плаќаат да спамираш со идиотизми на македонски форуми, знам. Иди работи, ќе ти умрат магаренцата за сено.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Аз с царевичка ги храня
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Храни ги, ама ако не работиш од глаТ ќе ти приумрат.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Хм, гледам и ти разбираш от магаренца
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |