![]() |
|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нормално колку е невозможно е привлечно.. Но, залудет труд... јас можам мечу нив ама ти јок...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Јас би сепак да пробам, за да се уверам
Не сум запознал досега ниту БИ ниту лезб.(или можеби не сум знаел дека се, што е и многу поверојатно)и баш би запознал!!!!!!! |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ок зоки запознај ги кога толку сакаш само како пишуваш како они рогови да имаат :) Ги познаваш можеби Зоки само поради нашата ограниченост си молчат....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Нормални луге се нема ништо посебно на нив само што се преориентирани на би или на хомо, Така да не гледам некоја разлика за да се има нешто па да ги бараме по градот..
Но за твоја желба ке те запознаам и со би девојка и со лезбијан па самиот ке се увериш дека се нормални како и сите.. Само е битно со желба како ќе ги фатиш :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Hehe, pa normalni sme si nie, najnormalni i drustveni luge, i si imame svoi doblesti i maani, kako i site drugi luge...
|
|
![]() |
|
moTaro ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
0% и е во континуирано опаѓање!
|
|
God is a Machine
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Voopsto ne me privlekuva licnost od mojot pol
|
|
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
i mene ne me privlekuvaat, ama za angelina jolie bi stanala lezbejka, zimi se.....
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Eden pogled, i devojka moze da me frli na kolena isto kolku i masko.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Уживам да гледам убави девојки...Некако поинтересни се од машките...Иако не осеќам сексуална привлечност(али никогаш не викај никогаш
![]() |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Zenskite se stvarno mnogu pointeresni za posmatranje, ama ne me privlekuva zenskiot pol.
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ВООПШТО не ме привлекуваат женските!!!
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Ic ne me privlekuva ama ich... koj k*rac koje picke materine...ke go lapash nekoj so brada i brkovi...ke mu go lupash od pozadi ike se dopirate ..so genitalii... neprirodno mi e ...neprivlecno... bljak... a ipak sum open mid...
![]() Kakvi ubavi mazni pichinja ima koi plachat za e**nje ja ke go butam kaj nekoj vlaknest gz...pa kaj ima tuka normalistika...izvinete ama jebote ipak mislam ne e normalno... Ete rekov ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
uuuuu.......ne
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |