IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ве привлекува истиот пол?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ве привлекува истиот пол?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 15:12
Нормално колку е невозможно е привлечно.. Но, залудет труд... јас можам мечу нив ама ти јок...
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 15:15
Јас би сепак да пробам, за да се уверам
Не сум запознал досега ниту БИ ниту лезб.(или можеби не сум знаел дека се, што е и многу поверојатно)и баш би запознал!!!!!!!

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 15:20
Ок зоки запознај ги кога толку сакаш само како пишуваш како они рогови да имаат :) Ги познаваш можеби Зоки само поради нашата ограниченост си молчат....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 15:30
Нормални луге се нема ништо посебно на нив само што се преориентирани на би или на хомо, Така да не гледам некоја разлика за да се има нешто па да ги бараме по градот..
Но за твоја желба ке те запознаам и со би девојка и со лезбијан па самиот ке се увериш дека се нормални како и сите.. Само е битно со желба како ќе ги фатиш :)
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 22:01
Hehe, pa normalni sme si nie, najnormalni i drustveni luge, i si imame svoi doblesti i maani, kako i site drugi luge...
Кон врв
moTaro Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јуни.2006
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moTaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2006 во 01:08
0% и е во континуирано опаѓање!

God is a Machine
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 14:18
Voopsto ne me privlekuva licnost od mojot pol  
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 03:35
i mene ne me privlekuvaat, ama za angelina jolie bi stanala lezbejka, zimi se.....TongueTongueTongue
Read an cry!!!!!
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 14:36
Eden pogled, i devojka moze da me frli na kolena isto kolku i masko.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 20:06
Уживам да гледам убави девојки...Некако поинтересни се од машките...Иако не осеќам сексуална привлечност(али никогаш не викај никогашTongue) верувам у она шта је лепо и богу је драго...
Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 19:12
Zenskite se stvarno mnogu pointeresni za posmatranje, ama ne me privlekuva zenskiot pol.
Don't wory be happy :)
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 20:28
ВООПШТО не ме привлекуваат женските!!!
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 23:11
Ic ne me privlekuva ama ich...  koj k*rac koje picke materine...ke go lapash nekoj so brada i brkovi...ke mu go lupash od pozadi ike se dopirate ..so genitalii... neprirodno mi e ...neprivlecno... bljak... a ipak sum open mid... Wink

Kakvi ubavi mazni pichinja ima koi plachat za e**nje ja ke go butam kaj nekoj vlaknest gz...pa kaj ima tuka normalistika...izvinete ama jebote ipak mislam ne e normalno...

Ete rekovWink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Jelena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2006
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 15:06
uuuuu.......neThumbs%20Down
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.