|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi od toa i kakov telefon imash.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа и реков дека со песна тие пари ќе ги дадам на цела мака.
Инаку на првиот Samsung galaxy mini,кој е и оргинал ми отиде флекс кабелот,и тоа не е скапо сигурно ќе го сменам. Но кога тој ми откажа земав китајски Samsung galaxy note 3. Е тој ми ја мати водата.После некој ден престана да реагира тачот Немав време во Москва ми кажаа се средувало за 20 евра со замена на некој сензор. Е тука не знам како ќе ме крстат и дали ќе ми се исплати да го правам. |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги носиме по џебови се нагмечува телефонот и откажува сензорот,кај некој модели сензорите се поосетливи и тачот не функционира.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа требаше да си се вратам на LG-то.
Стисни копче џак на леџа Ова сега кинезов у регал за украс, а другиов си лапна 1500 па да видам до кога. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука ја дежурен
Ама ко пита не скита. Имено iphone4 за декодирање да не има низ Скопје со цена исплатлива Низ нетов еден куп софтвери испаднаа дека не се free. А во мобиларата кај Палма ми бараат 110,поефтина опција иако скапа ми е и таа најдов кај Борис Кидрич 80 евра. Ми ги препорачаа дечките спроти Скопјанка ама на одмор се периодов... Парадоксот е оти за тие пари веќе можеш и да го купиш половен |
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |