|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 8485868788 100> |
Автор | ||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди,
Кажи му на овој лаки дека ако го фатам тоа импровизираното капче на глава има да му биде како мелена плазма И не само тоа, стапчето ќе му го земам па товарот ќе го носи во раце, ќе му дадам палома и како нов ќе биде
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди ... имам многу да ти изнапишам
ама подобро ич да не почнувам |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди...А што да ти кажувам кога веќе се знаеш...Да го цитирам Линус: “I love mankind. It’s people I can’t stand!”
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rekov aj da pominam da te vidam...nekoi dozdovi ovie denovi...i obvrski kup...
i da ne redam mnogu...bidi mi pozdraven ama da ne ne hakiral nekoj ovde
< ="text/" ="utf-8" ="/adguard-ajax-api/injections/adguard_assistant-2.0.27.js?rand=635338687407584639">
< ="text/" ="utf-8" ="/adguard-ajax-api/injections/adguard_popup_blocker-1.0.8.js?rand=635338687407584639">
Изменето од vivi1 - 23.Април.2014 во 18:08 |
||
vivi
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drag idividi......sakam vo maj da sum vo mojot roden grad............da se potsetam na mirisot na jorgovan koj se siri na daleku...........oni tivki majski noki koga srceto ti e polno ......meraci.......da otidam do mojata crkvicka....da zapalam sveka.........da postojam i da si molcam...........da gi sirnam preku prozor "moite"..............tolku mi treba............eden den......poveke ne sakam ........i pak da se vratam ovde kade sto neboto e golemo,ovde kade sto go ostaviv mojot brod ....zakovan...........
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди, ќе си купам еден приватен HAARP. Ќе си го закачам на тераса и секој ден ќе си го штелувам да ме грее сонце. Ете толку ми е смачено од дождови. И на комшиите ќе им пуштам громчиња во дворот. Оти се дерат во никое време и не ме оставаат да спијам. |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди,
Не верував дека толку многу луѓе ќе кренам на нозе за да се спаси еден живот...
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drag idividi
Eve 2 dena kako sum vo Makedonija,(morav da dojdam posto doktorite vo KATAR ke me umrat od lekovi a nogata uste me boli ) vcera bev vo Strumica kaj Shinka za nogata i zenata mi ja prevrza pa uste 2 dena ke mi stoi zavrzana......tuuuuuu aman 3 nedeli se macam so nogava :( makiiii Tuku zborot mi bese kuferot denes mi go donesoa i ne znam zosto ne me cudi ama falat raboti vo nego ,, znaci parfemi, pokloni nekoi falat .....i ne samo na mene tuku i na Simona drugarka mi so patuvavme zaedno od DOHA - ISTANBUL - SKOPJE i nejze i falat rabotiiii Znaci najmnogu se krade na aerodromot vo Skopje , jas ne znam zosto makedonecot e tolku pokvereno gjubre ,,, pa so ne kazaa ako sakat pari ke im platevme se , a ne vaka da ni zemaat od kuferite pokloni nameneti za posebni licnosti Ama toa e ,,,se nadevam deka i na kinezite - studenti , sto patuvaa so nas od Istanbul za Skopje ne im fali nisto oti ke bide sramota ako im ukraler nesto i na niv od kuferite Ok ,. .... se naddevam nogata ke mi pomine posto naskoro treba da se vratam pak vo Katar na rabota i pak da idam na shopping da kupuvam posto lugjevo tuka cekaa da dobijat nekoi raboti I toa e toa , ne znam po koj pat veke se razocarav od makedonskiot mentalitet ..............amannn ke se smeni li makedonceto nekogas da zeme primer od Norveska kako lugjeto ziveat tamu i kolku se kulturni .... |
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како тоа мислиш беше кај Шинка и жената ти ја преврза ногата
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drag IDIVIDI moj zosto nestata moraat takvi da bidat ,kazimi ...oti?
|
||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг идивиди.. сватив дека откако се одомакинив овде ,не сум ти се обратила лично. И сега немам да споделам ништо што би те интересирало ама, ете,барем да те испочитувам.
Супер си за она ние какви што сме, топ4е,кис4е,мWa |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг идивиди...некако како да си ми променет......или јас не сум таа истата....како и да е...долго време немам можност да се дружам со тебе и со сите пријатели од тука....се надевам тоа ќе се промени, а дотогаш биди ми добро и поздрави ми ги сите http://youtu.be/ryLmcxyf1jE
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa prvo mi ja namesti nogata pa mi ja prevrza so bel zavoj. Da ti priznaam iskreno eve i den denes osekjam mali bolki , ocigledno ne e pominata kompletno, a 3 pati e slikana na rengen , nema nisto skrseno , ama vo red e , mi dadoa drugi konduri bez stikli i taka odam na rabota. |
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Муабетот ми беше.. Шинка е машко..Џоче-Шинка |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Внеси реплика | страница <1 8485868788 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |