![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 213214215216217 261> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сп... како им истекнуваат такви корекции во последен момент ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
СП ... To be or not to be?
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ту би ![]() јас се прашувам дали да јадам денеска или да си го чувам стомакот рамен до вечер ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
СП ... дали навистина може да остане без јадење цел ден ако почнам да лепам рецепти (саботажа
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
сп... нели и текнува дека освен како гурмани, сме познати и како тврдоглави... ![]() Изменето од Анастеа - 04.Април.2014 во 11:32 |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Sp...kade li e
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,, se trezni od terevenkata na svadbata,, ![]() ,,,,SP,,,,na kolku ja banirale so vozaĉkata ,ta što ne pristiga,,, ![]() Изменето од pajser - 07.Април.2014 во 23:06 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
СП ... дали на шефицата и било толку весело на свадбата, па вчера дозволи да и пишам голем минус во Музика ?
![]() ![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
сп... кај имам минус, да одам одма да го направам плус ![]() и сп за мене ли се прашува Пајсер или и некој друг бил на свадба? ако е за мене, одма да каже: пу-пу скраја да е за возачката ![]() оти ќе мора после да ми ја позајмува неговата ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
сп од кај излезе сега Се или нешто квиз на знаење
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
...а им вари ли кафе ... на мајсторите
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
сп дали се ко поранешните мајстори и ракија да си побараат
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
...а не знае дека нема мајстор што не пие ... ракија
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
сп така "побрзо" оди работата
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 213214215216217 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |