|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 5960616263 65> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Икс-фактор:Ова не можевте да го видите во директниот пренос24.03.2014 Во 19:03 часотНема коментари< name="fb_xdm__http" border="0" allowtransparency="true" scrolling="no" id="fb_xdm__http" aria-="true" title="Facebook Cross Domain Communication " tab-index="-1" ="http://static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter/wTH8U0osOYl.js?version=40#channel=f1854d29e&origin=http%3A%2F%2Fubavinaizdravje.mk" style="font-size: 1em; outline: 0px; padding: 0px; margin: 0px; border-style: none; vertical-align: line;">< name="fb_xdm__https" border="0" allowtransparency="true" scrolling="no" id="fb_xdm__https" aria-="true" title="Facebook Cross Domain Communication " tab-index="-1" ="https://s-static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter/wTH8U0osOYl.js?version=40#channel=f1854d29e&origin=http%3A%2F%2Fubavinaizdravje.mk" style="font-size: 1em; outline: 0px; padding: 0px; margin: 0px; border-style: none; vertical-align: line;"> Случувањето за кое и денес на големо се зборува е суперфиналето на „Икс-фактор“. Популарното музичко натпреварување го одбележаа многу детали, од победникот Еден и пол час пред шоуто, суперфиналистите се подготвуваа за своите настапи. Даниел, „Доктори“ и преостанатите се менуваа на тонските проби, а по завршувањето заминуваа во гардеробата. Суперфиналистите шеткајќи се по ходниците на „Комбанк арена“ признаа дека имале позитивна трема и сите до еден признаа дека едвај чекаат да започне натпреварувањето. Меѓу нив секако највесел и најопуштен беше Маид. Момчето од Орашје и студен по новинарство беше постојано насмеан, се сликаше со фановите, а во еден момент ја посети и просторијата во која се наоѓаа новинарите. Маид го заврши натпреварувањето на трето место, но по елиминацијата тој не покажуваше знаци на нервоза и беше многу комуникативен. Маид исто така доби и бакнежи од обожавателките. Од друга страна, со променливо расположение беше Тамара Милановиќ. Девојката од Мајур, која меѓу своите настапи носеше раслични креации, во некои моменти изгледаше по малку нервозно, загрижено, но и изморено. Но, иако кај неа беше забележана голема трема, таа дотурка до самиот крај на шоуто. Еве како Тамара се подготвуваше за еден од настапите. Поранешните колеги од „Икс-фактор“ дојдоа да ги поддржат Даниел, Лукијан, Тамара, Маид и „Доктори“. Фифи Јаневски и Харис Чато дел од финалето го гледаа од споменатата просторија за новинари со сок, пиво и хамбургери. На крајот, поранешните финалисти на „Икс-фактор“ меѓусебно наздравуваа. „Доктори“, кои во првиот круг беа елиминирани заедно со Лукијан, беа малку разочарани од испаѓањето од шоуто. Урош Туркулов веднаш по елиминацијата отиде да касне нешто, а најмладиот член на групата Марко Балабановиќ заплака. Но, расположението на ова 18-годишно момче набрзо се подобри, а слободното време го искористи за да се фотографира со многубројните фанови во „Арена“ заедно со колегата од групата Предраг Антиќ. Своите пет минути ги имаше и жирито. И кристина одлучи да јаде во паузите. Исто така, членовите на жирито си разменуваа и остри погледи, како овој на Емина кон Кристина. Во „Арена“ атмосферата стана многу жешка… … а Жељко одлучи и да се напие нешто… Ианку, Јоксимовиќ на големото финале на „Икс-фактор“ дојде со сопругата Јована, која наскоро треба да се породи. Победникот, нашиот Даниел Кајмакоски беше воодушевен по триумфот на „Икс-фактор“. Талентираното момче Македонче својата радост ја сподели и на конференцијата за медиуми, а на фотографите им позираше гордо со македонското знаме. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даниел Кајмакоски наскоро оди на турнеја26.03.2014 Во 11:30 часотНема коментариПобедникот во Х Фактор Даниел Кајмакоски наскоро со Кики Лесендриќ ќе тргне на турнеја, но претходно, вели, му треба малку време за да ги сумира впечатоците.„Од средината на мај заедно со Кики Лесендриќ одиме на турнеја во Америка и Канада, а покрај тоа имам и турнеја со Х Фактор. Зотоа одлучив да го напуштам станот во Виена и да се преселам во Белград. Од тука ми е се блиску. Тоа би го направил без оглед на тоа како ќе завршеше натпреварувањето“, вели Даниел и додава дека сака да соработува и со неговиот ментор во шоуто Жељко Јоксимовиќ. За Кајмакоски најемотивен момент до сега бил оној кога по прогласувањето на победниците се поздравил со своите родители. -Најемотивен момент беше кога ја гушнав мајка ми и кога дојде мојот татко. Многу работи сум почнувал, не сум ги завршувал и многу пати сум ги разочарувал. Ним со победата им го исполнив сонот и многу се горди на мене. Мојот татко ми рече: Најјак си, браво! |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вале , ти ќе бидеш ли таму ? |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај се пропушта
Емил,ваков незаборавен настан |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vecerva ke si legnam porano za da mozam da go precekam ....
,,,,,oti stvarno e zvezda ( ama za nikade ) pa toj cin ne se propusta
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Солзи, врисоци, прегратки – фановите го пречекаа Даниел на аеродром
Со солзи, врисоци и прегратки Даниел Кајмаковски – победникот на „Икс-фактор“ беше пречекан од фановите на скопскиот аеродром Погледнете ја атмосферата
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Упс, сиротиот Даниел што позајмувал 200 евра за да оди во Белград има најнов модел АјФон.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувате во сите глупости за позајмени 200 еур?
|
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не, ама некој тука веруваше. Затоа се насмеав
А еве и самиот што изјавил. Абе само за да го сожалуваме ли Изменето од evangeline - 30.Март.2014 во 17:17 |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Толку години работел во Виена
и да позајмува 200 еур за да се пријави на аудиција? Мизерни муабети се изначитавме низ печатот за Даниел.
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако возиш голф 6 не позајмуваш 200е
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вале, не знам за тоа, ама знам дека во сите медиуми пишуваше дека тоа е негова изјава. Па со оглед на тоа што не ја демантирал, можам слободно да кажам дека барал да го сожалуваат изгледа.
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5960616263 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |