IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 65>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2014 во 22:35

Икс-фактор:Ова не можевте да го видите во директниот пренос

24.03.2014 Во 19:03 часотНема коментари

Ви откриваме кој од финалистите беше најнервозен, кој зад сцената јадеше плескавици и пиеше пиво, како членовите на жирито се однесуваа додека на телевизија одеа реклами и кој им пееше на увце на новинарите. 

X FACTOR: Ovo niste mogli da vidite u direktnom prenosu! (FOTO)
< name="fb_xdm__http" border="0" allowtransparency="true" scrolling="no" id="fb_xdm__http" aria-="true" title="Facebook Cross Domain Communication " tab-index="-1" ="http://static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter/wTH8U0osOYl.js?version=40#channel=f1854d29e&origin=http%3A%2F%2Fubavinaizdravje.mk" style="font-size: 1em; outline: 0px; padding: 0px; margin: 0px; border-style: none; vertical-align: line;">< name="fb_xdm__https" border="0" allowtransparency="true" scrolling="no" id="fb_xdm__https" aria-="true" title="Facebook Cross Domain Communication " tab-index="-1" ="https://s-static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter/wTH8U0osOYl.js?version=40#channel=f1854d29e&origin=http%3A%2F%2Fubavinaizdravje.mk" style="font-size: 1em; outline: 0px; padding: 0px; margin: 0px; border-style: none; vertical-align: line;">

Случувањето за кое и денес на големо се зборува е суперфиналето на „Икс-фактор“. Популарното музичко натпреварување го одбележаа многу детали, од победникот Даниел Кајмакоски, настапот на преостанатите натпреварувачи, како и она што се случуваше зад сцената.

Foto: Marko Todorovi&amp;#263;

Еден и пол час пред шоуто, суперфиналистите се подготвуваа за своите настапи. Даниел, „Доктори“ и преостанатите се менуваа на тонските проби, а по завршувањето заминуваа во гардеробата.

Суперфиналистите шеткајќи се по ходниците на „Комбанк арена“ признаа дека имале позитивна трема и сите до еден признаа дека едвај чекаат да започне натпреварувањето.

Меѓу нив секако највесел и најопуштен беше Маид. Момчето од Орашје и студен по новинарство беше постојано насмеан, се сликаше со фановите, а во еден момент ја посети и просторијата во која се наоѓаа новинарите.

„Поздрав за колегите“, им рече Маид на припадниците на „седмата сила“, на кои потоа им запеа една изворна народна песна на македонски јазик.

Маид го заврши натпреварувањето на трето место, но по елиминацијата тој не покажуваше знаци на нервоза и беше многу комуникативен. Маид исто така доби и бакнежи од обожавателките.

Од друга страна, со променливо расположение беше Тамара Милановиќ.

Девојката од Мајур, која меѓу своите настапи носеше раслични креации, во некои моменти изгледаше по малку нервозно, загрижено, но и изморено.

Но, иако кај неа беше забележана голема трема, таа дотурка до самиот крај на шоуто. Еве како Тамара се подготвуваше за еден од настапите.

Поранешните колеги од „Икс-фактор“ дојдоа да ги поддржат Даниел, Лукијан, Тамара, Маид и „Доктори“. Фифи Јаневски и Харис Чато дел од финалето го гледаа од споменатата просторија за новинари со сок, пиво и хамбургери.

На крајот, поранешните финалисти на „Икс-фактор“ меѓусебно наздравуваа.

„Доктори“, кои во првиот круг беа елиминирани заедно со Лукијан, беа малку разочарани од испаѓањето од шоуто. Урош Туркулов веднаш по елиминацијата отиде да касне нешто, а најмладиот член на групата Марко Балабановиќ заплака.

Но, расположението на ова 18-годишно момче набрзо се подобри, а слободното време го искористи за да се фотографира со многубројните фанови во „Арена“ заедно со колегата од групата Предраг Антиќ.

Своите пет минути ги имаше и жирито. И кристина одлучи да јаде во паузите.

Исто така, членовите на жирито си разменуваа и остри погледи, како овој на Емина кон Кристина.

Во „Арена“ атмосферата стана многу жешка…

… а Жељко одлучи и да се напие нешто…

Ианку, Јоксимовиќ на големото финале на „Икс-фактор“ дојде со сопругата Јована, која наскоро треба да се породи.

Победникот, нашиот Даниел Кајмакоски беше воодушевен по триумфот на „Икс-фактор“.

Талентираното момче Македонче својата радост ја сподели и на конференцијата за медиуми, а на фотографите им позираше гордо со македонското знаме.

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2014 во 22:36

Даниел Кајмакоски наскоро оди на турнеја

26.03.2014 Во 11:30 часотНема коментари

Победникот во Х Фактор Даниел Кајмакоски наскоро со Кики Лесендриќ ќе тргне на турнеја, но претходно, вели, му треба малку време за да ги сумира впечатоците.daniel-kajmakoski-so-majka-mu

„Од средината на мај заедно со Кики Лесендриќ одиме на турнеја во Америка и Канада, а покрај тоа имам и турнеја со Х Фактор. Зотоа одлучив да го напуштам станот во Виена и да се преселам во Белград. Од тука ми е се блиску. Тоа би го направил без оглед на тоа како ќе завршеше натпреварувањето“, вели Даниел и додава дека сака да соработува и со неговиот ментор во шоуто Жељко Јоксимовиќ.

За Кајмакоски најемотивен момент до сега бил оној кога по прогласувањето на победниците се поздравил со своите родители.

-Најемотивен момент беше кога ја гушнав мајка ми и кога дојде мојот татко. Многу работи сум почнувал, не сум ги завршувал и многу пати сум ги разочарувал. Ним со победата им го исполнив сонот и многу се горди на мене. Мојот татко ми рече: Најјак си, браво!

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2014 во 16:16

Пречекајте го Даниел утре во Скопје

... под триумфалната капија.плазење

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2014 во 16:28
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

<h2>Пречекајте го Даниел утре во Скопје</h2>

... под триумфалната капија.плазење

Вале , ти ќе бидеш ли таму ?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2014 во 16:33
Кај се пропушта 
Емил,ваков незаборавен настанголема насмевка

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2014 во 16:35
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Кај се пропушта 
Емил,ваков незаборавен настанголема насмевка

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2014 во 23:12
Vecerva ke si legnam porano za da mozam da go precekam ....
,,,,,oti stvarno e zvezda ( ama za nikade ) pa toj cin ne se propustaнамигнувањехи, хи...
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2014 во 17:11

Солзи, врисоци, прегратки – фановите го пречекаа Даниел на аеродром
Со солзи, врисоци и прегратки Даниел Кајмаковски – победникот на „Икс-фактор“ беше пречекан од фановите на скопскиот аеродром

Погледнете ја атмосферата

daniel544daniel 5446

Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2014 во 17:12
Упс, сиротиот Даниел што позајмувал 200 евра за да оди во Белград има најнов модел АјФон.ма ајдесмеење
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2014 во 17:14
Верувате во сите глупости за позајмени 200 еур?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2014 во 17:16
Јас не, ама некој тука веруваше. Затоа се насмеавголема насмевка

А еве и самиот што изјавил. Абе само за да го сожалуваме лизбунетост

Изменето од evangeline - 30.Март.2014 во 17:17

Being RICH

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2014 во 17:16
Толку години работел во Виена
и да позајмува 200 еур за да се пријави на аудиција?
Мизерни муабети се изначитавме низ печатот за Даниел.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2014 во 17:16
Ако возиш голф 6 не позајмуваш 200енамигнување
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2014 во 17:19
Вале, не знам за тоа, ама знам дека во сите медиуми пишуваше дека тоа е негова изјава. Па со оглед на тоа што не ја демантирал, можам слободно да кажам дека барал да го сожалуваат изгледа. 

Being RICH

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,094 секунди.