IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 65>
Автор
Порака
BIBI_G_3 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 21.Август.2013
Статус: Офлајн
Поени: 2372
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BIBI_G_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 01:25
Originally posted by Kastro Kastro напиша:

Jas se slozuvam so sekoj pisan zbor na ovaa tema so Valerija I BIBI ..големо гушкање
Jas sum vistina presrekjen ...ke eksplodirav od radost koga go vidov znameto nase...ednostavno se osekam gordo I pokraj toa sto ne bev jas toj ...Go gushkam Daniel I mu posakuvam mnogu mnogu sreka I uspeh ponatamu vo zivotot големо гушкање

а јас се согласувам со Кастро... сега,лека ноќ и од мене големо гушкање
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 01:27
Leka nokj I tebe Biba големо гушкање

A leka nokj I od mene na ostanatite големо гушкање

Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 01:29
Хахаха, што нема да им текне. 

Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 01:30
Статуси од Fejs 

Игор Џамбазов :
- Ако победи Даниел 2 милиони Македонци ќе се уверат дека не е местено ... намигнување

Горан Стерјов :
- Abe Djaro kaj e ? Neli mesteno bese da ne pobedi Daniel :) .... 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 01:37
смеење

Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 06:57

Нашиот Даниел Кајмакоски е првиот победник на „Х-фактор Адриа“

Како и што се очекуваше, после сите аудиции, емисии, настапи, најголемиот фаворит, без ниту еден дуел за елиминација, со најголем број гласови во сите емисии и илјадници фанови, нашиот Даниел Кајмакоски е првиот победник на „Х-фактор Адриа“.

x-faktor-finale-14

Се покажа дека без сомнение е најдобар и дека ја има поддршката од целиот Балкан. Може да бидеме горди на него, да се радуваме, да славиме и да продолжиме да го поддржуваме во текот на целата негова кариера која следува.

Тој ќе потпише договор со Sony music и City Records, а со тоа речиси му е обезбедена светската кариера.

Нема поубаво чувство и поголема среќа и гордост од развиoреното македонско знаме од еден таков неверојатен талент и идна најголема ѕвезда!

x-faktor-finale-15

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 07:04
x-faktor-fotki-od-podgotovkite-za-finaleto-01
Уште сум под силни импресииголема насмевка
Ептен сум среќна заради Даниелголемо гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 07:06

Победа во солзи: Овој момент го чекав цел живот!

Даниел Кајмакоски можеби има трема пред настапите, но е вистински ѕвер кога ќе излезе на сцената.

Неговата моќна изведба во текот на сите настапи и во финалето на X Factor заслужено му го донесе првото место во ова натпреварување. Победата му донесе неизмерна среќа, многу солзи и еуфорија.

-Не ми текнуваат зборови...го чекав овој момент кога мајка ми и татко ми ќе бидат горди...Се чувствувам многу добро..среќен сум, изјави возбудениот Даниел.

Даниел ги изведе „Sex on fire“ од Kings of Lion, „Angels“ од Роби Вилијамс, „Тhe Hardest Thing“ од Тоше, а за крај ја запеа „Red“ со која впрочем и го започна своето настапување во шоуто.

Тамара Милановиќ која влезе во конечниот дуел со Кајмакоски, се задоволи со второто место.

При првиот пресек на гласовите од публиката шоуто го напуштија Doktori и Лукијан Ивановиќ.

-Не сум разочаран! По ова за мене започнува вистинската музика, изјави Лукијан и додаде дека тоа што излегол од шоуто не значи дека е помалку важен. За него искуството од X Factor e важна животна школа која многу ќе му помогне во градењето на музичката кариера. Но, сепак призна дека по овие настапи му е потребен одмор, да си ги наполни батериите за да започне со исполнувањето на својот сон.

За разлика од Ивановиќ, Doktori, беа малку тажни бидејќи искрено се надеваа на влез во финалето. Најавија продолжување на соработката со Кристина Ковач и открија дека тие и понатаму ќе останат како група. Нивниот фаворит за победник е Маид, кој на крајот, сепак го освои третото место.

Кон врв
SVOJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Мај.2013
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SVOJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 07:43
Iako ne uspeav sinoka da go dogledam x faktorot,sprecena od rabotnite obvrski sepak site nie tamu ,navivafme,glasafme i se raduvafme na pobedata na Daniel.Bravos za Daniel
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 09:53
Браво мајсторе им ги собра сите награди, голема насмевкамногу ми е мило што Македонец победи на вакво шоуда Претпоставував дека ќе биде таа тројка на крај, но цело време бев скептична околу победникот ...сметав дека Тамара незаслужено ќе победи, но за среќа на сите испадна обратно онака како што треба и заслужува Даниелзадоволство
Даниел заслужува да има голема светска, а не само балканска кариера...се надевам дека во тоа ќе успее.
Маид е исто срце од човек...сигурна сум дека ќе успее и ќе биде пополуарен од Тамара,
го заслужи второто место. Колку позитивен говор одржа иако излезе, секоја честне вреден

П.С и навистина не знам како можеа да си дозволат такви технички пропусти на ден на финалетотага

Изменето од Schatzii7 - 24.Март.2014 во 09:56
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 10:00
Интересно е што на БАЛКАНСКИ Х ФАКТОР победи човек од Виена...

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 10:03
Победи квалитетот Ли,
без оглед од каде доаѓа:)
Плус детето е нашеголема насмевка
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 10:45
Секоја чест за Даниел, дечкото поштено растури синоќа. Одличен избор на песни (наспроти оние на Тамара). 
Маид и понатаму останува мој омилен лик како позитив на денот .... голема насмевка
Мислам дека Sex On Fire му беше полн погодок (со ова ме освои на прва голема насмевкада), како и Hardest Thing, специфичниот глас на Тамара не е доволен за победа треба да знаеш да и се вовлечеш на публиката под кожа како што тоа го направи Даниел .... 
Некој некаде напиша: Ни зедоа една ѕвезда, но ни дадоа друга .... се надевам дека е во право и дека ќе има успешна кариера ... 
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 11:17
Низ цело шоу Даниел не беше совршен (нели ништо не е совршено) но подобар/ра немаше ... можеби само на моменти некои кандидати блескаа , но само на моменти (аудиција , бут камп или некоја песна на лајв) Ќе беше непоправлив блам и крај на шоуто ако Тамара победеше (тоа се знае , вгодина само ќе се дискутираше кој има талент и тој Х фактор а за наместена победа ќе се шпекулираше исто како годинава) 
На крај некако излезе се добро ... Даниел ѕвезда , победник и допрва ќе гради кариера и му посакувам се најдоообро голема насмевка големо гушкање
Тамара има некој си заводнички поглед , као да хипнотизира ( з борам од машки аспект плазење) и она исклучиво е за акустични изведби ... ете ќе се проба на Ехит па ќе видиме до каде и колку може да оди ... 
Маид ... еее Маид голема насмевка е тој го има онај Балканси Х фактор (мислам на домашна балканска музика) Ако добро се сеќавам испеа еднаш на англиски и не му идеше па си остана на своето ... добро е да има и еден таков збунетост Скоро сум сигурен дека ќе гради кариера на балканот ... Човекот е и повеќе од реален .... Иако прво беше и премногу амбициозен откако испадна некако и се задоволи со самиот влез во финале ... а во последна тројка како врв кој што може да го постигне ... па реално можеше и во финален двобој голема насмевка
Покрај шпекулациите организаторите и така се избламираа со тие нивни технички проблеми , микрофони не работат како што треба , слушаме звук кој како да извира од визба а не од таленти кои треба да звучат како ѕвезди ... 
Ако некој забележа , откако го прогласија Даниел за победник Ана најаува песна со која се  прослави а тоа е Red а овие му ја пуштаат The Hardest Thing смеење Нормално и таа и таа ми се допаѓаат а очекувано од финалистите (или кои и се да беа поканети) кои излегоа на бина прв Маид му честита голема насмевка Но не би било ова Балкан ако и менталитетот не е таков плазење Сите стојат во позадина , кој помалку - кој повеќе отвора уста ради реда и као демек се радуваат а сите во мислите ех да бев јас сеа ТОЈ смеење
И пак ќе го земам за пример Џејмс Артур ... победникот за 2012та на Британскиот Х фактор , кога е прогласен за победник , неговиот конК*рент од финалето кажува дека заслужено победил дека е подобар и бла бла , потоа сите се истураат на него , кај никого нема ни завист ни љубомора ... само кај нас никој не кажа (освен од жири) никој од кандидатите дека Даниел заслужено си победи ... али затоа "из ината" се развиоре Македонско знаме и до година нека им стои да
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.