![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 65> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако вујко,стрико
се дел од организацијата на Факторов јасно е дека меланхоличната Тамара ќе извојува победа,тоа е тоа.
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
стварно штета за Маид... а ако навистина победи Тамара , како што се шпекулира веќе со недели-стварно нема смисла...Даниел е 10 класи над неа
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Супер говор,Маид
![]() Пука од енергија типов! Самсунг,самсунг ете пак нешто си доби.
|
|
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Drago mi e sto Daniel prodolzuva ....za zal jasno od poveke nie na site deka ke bide vtor ...
Tamara prva, sekako namesteno poveke od ocigledno...(ke se iznenadam dokolku bide poinaku)
Maid trebase da bide na nejzino mesto.
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Тамара само менува
фустанчиња,се спрема за трофејот
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Да викам брза (мислам помош) ![]() Штета за Маид!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Даниел
![]() Маид ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Даниел и Тамара
ретко да згрешам
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Точно вака беше прогнозата
на многумина,па и мојата
|
|
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
ja sum pred infarkt!!!
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Сега да видиме
дали Илмичка е љута на некого
![]() |
|
|
|
![]() |
|
И јас се надевам Калипсо
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Срцето го му го даде Шерифович, го има носено на евровизија..па да се надеваме дека ќе му ја донесе истата среќа. А инаку песнава на Кики ми е најубава ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Мора да ја оплескаат некако
ништо ново и невообичаено.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |