![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 65> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Бројот и текстот на пораката ќе бидат објавени во текот на вечерта кога ќе биде финалето. Тогаш ќе ги ставиме и тука ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Кој ќе победи на „Х-фактор Адриа“?После неколку месеци, аудиции, елиминации, критики, пофалби и возбуди, во недела на 23.март во Конбанк Арената во Белград ќе се случи долгоочекуваното финале на првиот регионален „Х-фактор“. Од сите пријавени кандидати, во изминатиот период преку елиминациони емисии се избраа петмината најдобри кои го заслужија своето место во големото финале. Меѓу нив се најде нашиот Даниел Кајмакоски, машкиот бенд „Доктори“, Маид Хеќимовиќ, Лукијан Ивановиќ и единствената девојка, Тамара Милановиќ. Сите тие ќе пеат најпрво по една песна, избраните тројца ќе пеат и втора песна, а најдобрите двајца ќе имаат можност да испеат и трета песна, по што ќе биде одлучен победникот. Секој има свој фаворит, но бидејќи гласовите единствено зависат од смс пораките на публиката и гледачите, ајде да провериме за кого ќе испратите најмногу пораки! Гласајте на нашата анкета за вашиот фаворит и прогнозирајте го победникот: |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
stiskam palci za Daniel i ne znam za vas ama jas imam takva trema sto se mislam dali voopsto da go sledam finaleto ... znam deka ke se vozbudam premnogu ili ke se iznerviram isto premnogu.... sakam sa veruvam deka se' ke bide regularno
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Леле леле, колку е гола оваа. Дури и јас ќе си плакнам очи
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
a jas ja bendisav voditelkata...fLizurceto posebno
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
p.s. a i fustancevo e zakon
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Се ми се чини дека Доктори, Маид и Даниел ќе бидат топ 3
![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sex on fire!
Не оган,туку пожар,стихија! Даниел секоја чест ![]() ![]() БРАВООО! За мене си победник!
|
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Прогнозата ми е таа, сеа уште Тамара да е следна
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Маид и Тамара -некако ми се"досадни"
со нивните исти настапи и избор на песни. Даниел-секогаш различен и оригинален! Вечерва докажа и покажа дека навистина има светски х-фактор. Излишен е секој коментар околу неговиот професионализам . |
|
|
|
![]() |
|
Маид-Балкански х фактор.
Тамара си доби каква таква награда. Останува победата да ја добие нашиот Даниел
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Маид ме расплака искрено.
Песна преемотивна,со оглед дека ја изгубил мајка му. Преемотивен настап,допира до сечие срце. Мило ми е што остана во последните 3.
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Кажувајте бре што се дешава. И јас се заинтересирав за овој нашиот Даниел-фактор. ![]() |
|
![]() |
|
Уште ништо
![]() Тамара пееше сега, песната досадна некако, ама ОК ја испеа.
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |