|
Англиска Премиер лига |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Манчестер коначно се сврте против Мојс по вчерашното реми (2:2) со Фулам - кој е на дното на табелата...
Весниците во Манчестер се со наслови како "Sorry Moyes, this is just not good enough" . Редно беше таканаречениот "The Chosen One" да ја загуби подршката .. |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Типот никогаш не практикувал добар фудбал ни во Евертон ни сега во Ман.Ј. ,никакви акции срање
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене уште не ми е јасно од кој ракав го истресоа ... позицијата ја доби веројатно САМО затоа што е Шкот .... Каде се докажал како тренер? Колку титули има освоено? Е сега човекот бил НАЈЕКОНОМИЧЕН ... Шкотска работа ...
Како може од истата екипа која минатата сезона беше на врвот, оваа сезона да нема ништо .... И што е со тактиката на уфрлување на топка од страна пред да се шутира на голот? Не знам дали само јас приметив но во последните натпревари акцијата никогаш не се завршува до крај со класични додавања туку само со уфрлување ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Crna Arapina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ее да и јас сакав тоа да го пишам никако акција се од страна Рафаел или Евра да набацат а нема класични напаѓачи како оние глаучи кои поише знаат да играат со глава отколку со нозе
Со Евертон беше се 10 ,8, 7, место и одма у најдобриот клуб у свет ,а засилувањана ФЕлаини
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според играчкиот кадар Ман. Јунајтед е на 5. место... после Челси, Сити, Ливерпул и Арсенал...
така што не треба да изненадува позицијата на табелата... плус тоа Руни и Фан Перси беа повредени извесно време. |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам и не ми се верува ...
Мурињо му го честиташе 1000 натпревар на клупата на Арсен со подарок кој нема никогаш да го заборави ... Челзи го прегази Арсенал на Стемфорд Бриџ со 6:0 ... Не е фер вака, требаше да се тргнат од голот за да им овозможат да постигнат барем еден утешен ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Crna Arapina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги истурија
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И Ливерпул успеа да ја загуби титулата и тоа при водство од 3:0 .... Кристал Палас како да се повампирени оваа сезона, секоја чест за момците ...
Имено се работи за проклетсво кое ни овој пат не успеаја да го победат, Ливерпул нема победа на натпревари кои се играат во понеделник во последните три години....
На крајот никој не успеа да го смири неутешниот Суарез кој не престана да плаче бе ... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |