|
Брзо возење |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Wow....I ja sakam brza voznja
|
|||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е ова е многу, ама... скоро па да полеташ |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Скоро секој сака брза вожња али и најмала грешка чини премногу ....
Као помал клинац стискав туража до крај , возев без кочници , се дур не пополнив некој ендек ... Сеа брза вожља само као совозач , бар се додека не ме каснале бубачки пак
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас само кога сум сама. |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..utre vecer zdravje stavam foto-finis so 210 na sat.ako bog dade.
ako ne stavam,znaciiii....
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а кој сликаше
|
|||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sakam brzo vozenje i znam da odlepam i od krushevo da se simnam na odredeni mesta i so 130-140. a bogami i adrenalinot e ... WOWWWW samo Gospod da ne cuva site...
|
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мичо Е има неколку пати кога не сум била сама. Ова сликаното беше за проба Возам брзо само по автопат, кога нема многу гужва во сообраќајот. Онака баш да ја осетиш брзината, да се издуваш и ти и колата. Во град и со децата си возам внимателно, почитувам и брзински ограничувања. Не се правам фраерка по некои планински и тесни патишта да ризикувам животи. Одма ќе ми ја земат возачката а и големи казни лепат |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,,,,lazhgi so opashki,,,si vozela samo za da se izduva kolata,,, ,,,aj nemoj da ja kriesh taa slikata koga vozish nad dvesta,,,,,, Изменето од pajser - 20.Март.2014 во 12:03 |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немам таква слика. |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вчерашен рекорд - 194 км/час. |
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aaaa shefke, toa e vekje opasno!
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ами... автопат прав како пушка, немаше ич сообраќај, па не ја ни почувствував колата кога качи толку. Кога го видов дисплејот ногата сама ми избега од педалата за гас. |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,samo ti pritiskaj,,,ke stignesh i nad dvesta vrtezhi ,,jali kilometri,,de,, vo ,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |