|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 62> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ќе ја најде " онаа " да ме извести,ветувам дека ќе ја чувам во најмала рака
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е статус од еден "паметен" колега.
Инаку, сакаш да ја чуваш таа на тој што ќе ја најде?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека ја најде со сите овие карактеристики ли се или што,ветувам дека ќе му ја чувам..барем одреден временски период...некулку часа...после Деспина ќе ја грабиме,никој да не знае
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој да ја лажеш...
само немој да и ја кажуваш вистината... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе ја снема маѓијата, го менуваш магионичарот.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш да ги затвориш очите за нешто што не сакаш да го видиш но не можеш да го затвориш срцето за нешто што не сакаш да го чувствуваш.
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прстот кој ги брише твоите солзи кога си тажен, е многу подобар,од десетте прсти кои ти аплаудираат кога си успешен.
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Верувајте во љубовта, бидејки таа е толку нежна и убава, таа бара да се негува… но ако некој
сепак ве разочара, не ја кривете љубовта… крив е само човекот!
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,ljubete se amaaa ,,,,bez egoto,,,,,:)
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
bubi19
Нов член Регистриран: 04.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки барав во семејство и не најдов соодветна тема за тоа,па затоа мојот проблем го пишувам тука... пред се да кажам дека нема да ми пречи доколку бидам критикувана, но повеќе би ми помогнало доколку добијам некој совет... во брак сум две години и имам синче... односите со маж ми не се баш нај нај, уште од кога се роди малиот почнаа кавгите... минатата година го изневерив на маж ми со бившиот, тој ми опрости и се смиривме. Но проблемот е во тоа што јас никогаш не го заборавив бившиот и уште мислам на него, нема ден, нема ноќ јас да не мислам на него, а раскинати сме веќе 3 ипол години, го сакам премногу... не ни помислувам повторно да го изневерам на маж ми иако не сме во добри односи, само сакам да го заборавам веќе еднаш бившиот, иако додека бевме во врска тој се понашаше најлошо спрема мене. Ве молам за било каков совет кој може да ми помогне што и како да продолжам понатаму... Ви благодарам однапред
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Далеку од очи,далеку и од срце.
Се додека мислиш на него ќе си имаш проблеми..зезната работа..зезната
|
|
|
bubi19
Нов член Регистриран: 04.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
далеку е од очи, иако сме во ист град, откако се случи изневерувањето го имам видено 2 пати и тоа случајно, ама од срце не е |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачно е али,ако може некого да сакаш а се однесувал најлошо спреме тебе?
Мене тоа ми е надвор од било каква логика.
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |