IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Борис Трајковски - делата говорат...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Борис Трајковски - делата говорат...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2014 во 23:54
Interesni mislenja i viduvanja. Minatata godina od petdnevna  Debata vo organizacija na Zdruzjenieto na veterani i rezervisti od odbranata i bezbedosta na R. Macedonia i Forum za Bezbednost beshe promovirana knigata ,,15 GODINI OD ATENTATOT VRZ PRETSEDATELOT KIRO GLIGOROV - MISTERIJA ILI NASTAN AD ACTA,,. Ovaa godina sleduva kniga za ,,ATENTATOT VRZ PRETSEDATELOT BORIS TRAJKOVSKI,,.
............... A DO TOGASH ........................... 
pobarajteja i prochitajte knigata : 
,,15 GODINI OD ATENTATOT VRZ PRETSEDATELOT KIRO GLIGOROV - MISTERIJA ILI NASTAN AD ACTA,,.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2014 во 09:30
Не сум сигурен, но мислам дека беа само неколку часови разлика од падот на авионот на Претседателот Трајковски и одржувањето на прес конференцијата (изјавата) на Црвенковски пред заминувањето во Брисел. Може ли некој да ја пронајде снимката од тој прес?

Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2014 во 11:44
Е на ју туб ако ја има само,иначе кај ќе ја најдеме
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2014 во 19:33
Originally posted by Zlatnik Zlatnik напиша:

Не сум сигурен, но мислам дека беа само неколку часови разлика од падот на авионот на Претседателот Трајковски и одржувањето на прес конференцијата (изјавата) на Црвенковски пред заминувањето во Брисел. Може ли некој да ја пронајде снимката од тој прес?

И за падот ли е Црвенковски кривзбунетост
Бре што криво човече брееее, сегде замешал прсти и оставил траги брееееплазење
И по повлекувањето и одморот на Флорида уште од сенката му се плашат бреее, немаат мирен сон од човеков. Овој бре ко гроф дракулаизненадување
Кон врв
svetosparki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Октомври.2013
Поени: 694
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svetosparki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2014 во 19:50
BOZE GOSPODE...
KOA KE SE SIMNUES NAREDNIOT PAT,ZIVTI MENE,
POBARAJ ME PRVO MENE ,DA TI KAZAM NEKOI RABOTI...
BELKIM,KE SE PISMANIS OD SUDENJETO...
GLEDAM,SKORO,ISTI FACI U SITE TEMI,FORUMI,PODFORUMI,PORAKI,MISLENJA,SRANJA,ETC...
SKORO ISTITE FACI SE REPLIKANTI,DEZURNI GOMNOJADCI...
SO EKSPERTI BEA ZA I PO SITE TEMI...
SVAKA IM CAST...E,JA ZA NIV BI GLASAL...
POSTO ZA SVE IMAAT ODGOVOR...ILI POTPRASANJE...
ILI,NAJCESTO,PROVOKACIJA...
ALI...O TOM-POTOM...DA NE ME BANIRAAT POSO SUM KIDNAL OD TEMATA...
GOSPODO...ZA TRAJKOVSKI SE ZNAE ,GLEAM,SKORO SVE...
I DUSEVNA SIRINA...I VIZIONERSKA DUZINA...I...NA ZALOST...
DUBINA...
SIRINATA MU BESE VRODENA...
DUZINATA NAMETNATA...
A DUBINATA...NARACANA...
ZASTO...E,ZASTO...
ON E PRAVNIK,MISLAM DEKA DIPLOMIRAL NEGDE POCETOKOT NA OSUMDESETITE...
DELOVNO PRAVO I PRAVO NA RABOTNI ODNOSI...
RADI TITO PETKOVSKI,TITO PETKOVSKI,TITO PETKOVSKI,TITO PETKOVSKI...
STANUVA EMIGRANT I TEK DEVEESETITE SE VRAKA U MAKEDONIJA.
SE IZVINUVAM SO MI SE UKOCI TASTATURATA KAJ TITO PETKOVSKI...
KOJZNAE SO KE POMISLI COEKOT...
A DA NE ZBORAM ZA REPLIKANTITE I DEZURNITE GOMNOJADCI...
BUJRUM..VE CEKAM...

09126071963517
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2014 во 20:00
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by Zlatnik Zlatnik напиша:

И за падот ли е Црвенковски кривзбунетост
Бре што криво човече брееее, сегде замешал прсти и оставил траги брееееплазење
И по повлекувањето и одморот на Флорида уште од сенката му се плашат бреее, немаат мирен сон од човеков. Овој бре ко гроф дракулаизненадување

Во светот од секогаш се играат шпиунски игри, се правеле разни интриги со кои се дисквалификуваат одредени личности, се прават заговори за убиства ...
За нормалниот човек ова изгледа нешто нестварно, невозможно, што дури му изгледа и смешно. Тој и неможе да замисли што се може друг (болен) ум да направи. Но, откога нешто ќе се открие во јавноста, тогаш се прашува како воопшто било можно такво нешто! Ама, обично тогаш е многу доцна. Тогаш ќе си остане со подзината уста (или со прстот во неа) и ќе си се чуди, како било можно нешто такво да се смисли и оствари?!

Незнам дали знаеш што има снимено на тој клип кој го побарав?
Не велам дека Црвенковски е замешан. Само, доколку знаеш за што зборувам, дали ќе можеш да го објасниш однесувањето на дотичниот?
Hint:
Месец Февруари
Црвенковски здрав, прав. Инаку не би одел на пат ако бил болен.
Хм ... А човекот се препотува. И тоа толку многу што ... мечтаење
Зошто?
Сигурно имал трема од јавен настап, а?

Би било убаво да се види тој клип. Колку да се потсетиме. А новиве генерации да видат и да анализираат, па сами нека си донесуваат заклучок. Пожелно е некои психоаналитичари да се позанимаваат со тоа, за да ние како лаици не трескаме нешто без врска, па да испаднеме смешни, глупави, лековерни дека и оваа е една од разните теории на заговор ...

Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.