IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8384858687 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2014 во 22:19
dragi i mili idividi-ski...
zdravo i na tebe i na site.
ne me prasajte kade bev.не
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2014 во 22:22
Драг Идивиди,немој да го прашуваш Загор Те-Неј ни кај бил ни со кого билголема насмевка
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2014 во 23:04
Драг Идивиди, а тоа што мене ама ептен ме интересира кај бил Загор? 
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2014 во 23:07
Драг идивиди кажи и на Ља Фиј дека Загор бил во Дарквуд,на состанок со Индијанцитеголема насмевка

Изменето од fiks - 02.Март.2014 во 23:07
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2014 во 23:07
dragce..nemoj pak da mi go sjebes internetov.popravkata kaj nas ovde trae mesec-dva.
kolku za informacija..кубење коса
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2014 во 23:08
Драг Идивиди, ај те молам, кажи му на Фикс дека не е Ља, туку е Ла со меко Л хи, хи...
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2014 во 18:44
Драг ИдиВиди, 

На сите жени да им кажеш две работи:

• Хеланките НЕ СЕ панталони
  • Жени над 35 не треба да ги носат, затоа што освен ако не е некоја со пропорции 85-55-85 НЕ им стојат!

Не можам да ги гледам ни млади ни стари со хеланки и кратки маички. Алооо, барем ставете некоја туника под газ!
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2014 во 12:17
drag idividi malku te pozaboraviv no ne sum te zaboravila........pozdrav do tebe
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2014 во 23:55
Ееееее драги .... 
Овој пат добро ме наместија голема насмевка Али знаеш што ? Ако , нека им е ... ако им е илузија да се филмаат во некој си модно научен фантастичен филм мене не ми смета воопшто голема насмевка Само жалам што сум им верувал .. до вчера сум им милениче од денес за нив лигуш ... а пред да збориш за другите нели прво треба самиот да се погледаш во огледало ? збунетост До вчера на кафе ќе се изнаслушав оговарања за сите (активни и неактивни) нивни проблеми , маки , лоши и добри работи па дури и афери па сега сите се плашат дека Санти е прекажувач ... а како Санти ќе знае нешто ако не слушнал или прочитал од другите ма ајде
Би помина , сеа си чекам тоа што си чекам , но пред да го дочекам морам да си кажам дека наивноста води до пропаст ... слушајќи ги дволичните ме  свртија против оние искрените за да на крај биде све наопаку смеење Не е ни битно кој , што , како ... битно е што кога и да е ќе те сјебат и тебе а тоа не е баш добро ... 
За крај би рекол , дека нема да се спуштам на нивно ниво , никој никогаш нема да каже ни малку од она што можам ја за нив да го кажам ... 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2014 во 23:55
Аух и заборавив да те големо гушкање
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2014 во 12:29
Драг Идивиди , абе не драг туку НАЈДРАГГГГГГГГГГГГГ

Абе поздрав од МАКЕДОНИЈАААААААААААААААААААААА бе , лелеее не сум те посетила одамна а дојдов на одмор да си поседам во нашата напатена земја што ја има највкусната храна во светот љубов

Нема да ти кажам ништо,се ке си зачувам за мене........ еве уште недела дена и ми завршува одморот , пак на работа , па нема да должам многу само еден поздрав до форумџиите и гушкаааа големо гушкање

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2014 во 01:09
Drag Idi Vidi ....
....i ovde za Kalimero nemalo pravda ....
....Ama kalimero ima srce .намигнување

..sega ke te napustam nekolku dena , dodeka ne se oladat malku zeskite kosteni ...

....se nadevam koga ke se vratam , ke te vidam povesel i vo mnogu poolema brojka

големо гушкањеда
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2014 во 13:10

Драг Идивиди,

овој априлов ме потсети дека ќе стане седма година како сум ти се закачила...
Остаревме заедно.голема насмевка

И уште си ми драг бакнеж

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2014 во 09:05
Drag idi vidi 
...Za kalimero nikogas nema pravda 

Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8384858687 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,329 секунди.