|
Меден месец |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Март.2014 во 11:03 |
Каде сте биле на меден месец? Каде би сакале да одите после свадбата? Реални и нереални места... поставувајте и слики ако сакате...
Еве на пример јас би сакал на Крит да одам... тој ми е омилен остров. Ханија (Крит, Грција) |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум скромна кога станува збор за меден месец!
Сакам авантура низ Европа, не сакам одмор и излежување на плажа, не сакам печење на сонце и не сакам скијање. Спакувани куфери, парите во џеб, колата со нас и ајде да ја започнеме авантурата Скопје - Белград Белград - Загреб Загреб - Марибор Марибор - Грац Грац - Виена Виена - Братислава Братислава - Брно Брно - Прага Прага - Дрезден Дрезден - Берлин Берлин - Лајпциг Останатото во втората епизода на Мојот меден месец
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира, колку чини медениов месец? Чисто да го предупредам господинот колку пари ќе треба да заштеди
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vie bre ke bankrotirate uste prviot mesec
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ние, он нека му ја мисли Ќе си терам америчка традиција Зетот плаќа за медениот месец
|
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
File mislev na nevestata i zetot...bankrot uste prv mesec od brakot
Vidi kolku setanje saka evangelinava ....sirot toj ke mora cel zivot da stedi za da i ugodi za meden mesec a posle Изменето од Kastro - 01.Март.2014 во 20:26 |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистинскиот маж има една Лавица После, од љубов ќе се живее
|
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U pravo si ...posle ako treba ke raboti i po celi denovi samo lavicata da mu e srekjna Inaku mojov potpis nema vrska so parite tuku so nesto koe e mnogu mnogu povazno od niv.
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам
|
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Всушност мили мои, медениот месец чини пола од тоа што ќе го дадам за некои од 6-то колено да дојдат и да се најадат и напијат (опијанат). А притоа и да ми донесат распар чаши или чинии за кикирики. Ако не повеќе не треба да стојам насмеана како восочна фигура цел саат додека се сликам со 300-400 гости. За мене тоа е измачување, не задоволство!
Парите во џеб и шетај. Наместо да го прашуваш маж ти додека се сликате - Душо, овие од твоја или од моја страна се а? И секако, 70 проценти дали два пати сте ги виделе во животот
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двапати? На последната роднинска свадба што бев, пола и повеќе од роднините не ни знаев дека постојат
Јас сум за да се изигра едно пајдушко, а може и две, и потоа го киднапирам маж ми и отидовме на некој остров без интернет конекција |
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе едно пајдушко не е ништо. Можеш и со најблиските тоа. Ама свадби со по 300+ гости и трошење на пари за јадачка и пијачка се жива глупост за мене.
Кај што бев на последнава свадба дадоа скоро 1000 евра само за музика и ЗАМП.
Па ваква венчаница, онаква венчаница. Не можело да биде обична, морало да биде како на принцезите. Е да бе, ќе играм на свадба со толкав фустан, веројатно 2 пати поголем од мене. И после се жалат...
Оди живеј си живот, уживај некаде. Ете тебе ти се ужива на остров без интернет, мене ми се шета по Европа. Сега ме попишманивте, не знам дали да го напишам и вториот дел од медениот месец. |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако го види избраниот првиот пост ќе настане опасна ситуација
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sosema si u pravo jas malku se posheguvav .... Da objasnam ,koga ja vidov agendata koja si ja podgotvila za medeniot mesec prvata misla koja mi dojde bese tokmu ovaa A fakt deka vsunost i ne se mnogu pari i e nesto koe treba da bide navistina mnogu mnogu ubavo i da se pomni po ubavo cel zivot ... p.s.sekako deka ubavinata na brakot ne treba da zavrsi samo po prviot mesec
Изменето од Kastro - 02.Март.2014 во 11:17 |
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |