![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 65> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Емина пак во актерска улога
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Супер !
Баш испадна онака како што и очекувавме ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Нова турска серија...солзите на Емина
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Ухх, добро е..
Инаку Алекса е подобар од Лукијан и докториве според мене |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Bidejki cekav da zavrsi pa da si go kazam moeto mislenje,kratko i jasno
Nekako ne bea u forma poveketo,veke e tesko da se kaze koj treba da izleze , no spored mene i ovoj pat , Daniel i Ilma ....odlicni sekoja cest !!!
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Додека пискаат девојчиња од публика
докторите ќе бидат тука ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Пискаа и по Алекса, па.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Doktorite bea falsh skoro celo vreme ama zivi i zdravi neka im se devojcinjata koi glasaat za niv
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Doktorite falsh , a onoj Daniel ...nitu eden zbor ne go ispea kako sto treba ...pofals od nego nitu eden neispea vecerva ...
...Ama para busi gde burgija neceeeeeee
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Интересен пресврт
![]() Важно Даниел е одличен како и секогаш, плус и Маид продолжува понатаму ![]() |
|
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ..oti i nekoj drug koj stvarno ima talent treba da prodolzi
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Имав еден професор по музичко кој морам да го цитирам: Слон ти згазнал на уши! |
|
|
![]() |
|
Даниел романтичен до бесвестВечерва се одржа 7-та емисија во живо од најпопуларното музичко шоу X-Factor, каде натпреварувачите се претставија со песни од познатите филмови, цртани и ТВ серии. Нашиот натпреварувач, Даниел Кајмакоски, воодушеви со својата изведба на една од најпопуларните песни од минатиот век, Unchained Melody, од филмот „Ghost“. Даниел вечерва само уште еднаш ја покажа својата романтична страна и покажа дека неговиот глас знае да не маѓепса буквално сите. Жирото го пофали неговиот изглед, кој што прекрасно се вклопи со романтичната песна. Кристина сметаше дека тој можел малку подобро да се покаже бидејќи овој пат не ја полазале морници додека пеел со што се сложи и Емина. Сепак Кики беше целосно задоволен од настапот и од изгледот на Даниел, при што кажа дека тој ќе биде една голема ѕвезда! Жељко потврди дека тој е веќе ѕвезда, но дека неговата песна била малку досадна. Оваа вечер публиката ја забавуваа Дејан Цукич и познатиот Тропико Бенд. Кога завршија со нивните настапи, конечно беа објавени долгоочекуваните резултати. Оваа вечер беше последна за двајца натпреварувачи. Александра Брковиќ имаше најмалку гласа, па затоа веднаш го напушти шоуто. Двајцата натпреварувачи кои пееја во двобој беа Маид и Алекса. Алекса ја испеа познатата балада Here Without You oд 3 Doors Down, додека Маид ја испеа Ostala si uvjek ista од Мишо Ковач. После овој двобој, во кој и двацата натпреварувачи имаа беспрекорна изведба, на жирито навистина му беше тешко да гласа. Емина и Кики гласаа за Алекса, додека Жељко и Кристина за Маид. Бидејќи гласовите од членовите на жирито беа повторно нерешени, гласовите од публиката повторно беа одлучувачки, кои покажаа дека ова беше последна вечер за Алекса Перовиќ. |
|
|
|
![]() |
|
Покрај демантот по повод концертот на Кики Лесендриќ и групата Пилоти закажан за 14.03.2014, во арената „Борис Трајковски“, кој го испрати „МБК Продукција“ и нагласи дека не станува збор за концерт на финалистите на „Х – фактор“, некои македонски медиуми, а и на официјалниот сајт за продажба на карти сè уште го најавуваат како концерт на финалистите на „Х – Фактор“. „МБК Продукција“ поради новонастанатата ситуација одлучи на споменатиот концерт како специјални гости да присуствуваат финалистите нa „Х – Фактор“, но само од групата на Кики Лесендриќ: Тамара Милановиќ, Илма Карахмет и Александра Брковиќ, со оглед на веќе воведената пракса, секој ментор да ги промовира своите кандидати. Споменaтите финалисти ќе го поддржат концертот на Кики Лесендриќ, а оваа можност ќе ја искористат да ги повикаат сите љубители на ова популарно шоу да дојдат на спектакуларното финале во „Комбак Арената“ во Белград кое ќе се одржи на 23 март. Покрај многубројните прашања на новинарите и обожавателите на ова музичко шоу, ја известуваме јавноста дека музичката турнеја на финалистите на „X – Фактор“ ќе се одржи по завршувањето на првата сезона на најпопуларното музичко шоу на Балканот, во април оваа година. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |