IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 65>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:54
Емина пак во актерска улогаголема насмевка
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:54
Супер !
Баш испадна онака
како што и очекувавмеголема насмевка
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:55
Нова турска серија...солзите на Емина газење од смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:55
Ухх, добро е..
Инаку Алекса е подобар од Лукијан и докториве според мене
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:56
Bidejki cekav da zavrsi pa da si go kazam moeto mislenje,kratko i jasno 

Nekako ne bea u forma poveketo,veke e tesko da se kaze koj treba da izleze , no spored mene i ovoj pat , Daniel i Ilma ....odlicni sekoja cest !!!
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:56
Додека пискаат девојчиња од публика
докторите ќе бидат тукаголема насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:57
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Додека пискаат девојчиња од публика
докторите ќе бидат тукаголема насмевка

Пискаа и по Алекса, па..
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:57
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Ухх, добро е..
Инаку Алекса е подобар од Лукијан и докториве според мене

Doktorite bea falsh skoro celo vreme ama zivi i zdravi neka im se devojcinjata koi glasaat za niv голема насмевка
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 23:59
Doktorite falsh , a onoj Daniel ...nitu eden zbor ne go ispea kako sto treba ...pofals od nego nitu eden neispea vecerva ...
...Ama para busi gde burgija neceeeeeeeда
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2014 во 00:00
Интересен пресвртсреќа
Важно Даниел е одличен
како и секогаш,
плус и Маид продолжува понатамуголема насмевка
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2014 во 00:03
намигнувањеsledniot pat , ne ke moze da se progura megju redovi ....
..oti i nekoj drug koj stvarno ima talent treba da prodolzi да
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2014 во 00:04
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Doktorite falsh , a onoj Daniel ...nitu eden zbor ne go ispea kako sto treba ...pofals od nego nitu eden neispea vecerva ...
...Ama para busi gde burgija neceeeeeeeда

Имав еден професор по музичко кој морам да го цитирам: Слон ти згазнал на уши!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2014 во 09:27

Даниел романтичен до бесвест

Вечерва се одржа 7-та емисија во живо од најпопуларното музичко шоу X-Factor, каде натпреварувачите се претставија со песни од познатите филмови, цртани и ТВ серии. Нашиот натпреварувач, Даниел Кајмакоски, воодушеви со својата изведба на една од најпопуларните песни од минатиот век, Unchained Melody, од филмот „Ghost“. Даниел вечерва само уште еднаш ја покажа својата романтична страна и покажа дека неговиот глас знае да не маѓепса буквално сите.

Жирото го пофали неговиот изглед, кој што прекрасно се вклопи со романтичната песна. Кристина сметаше дека тој можел малку подобро да се покаже бидејќи овој пат не ја полазале морници додека пеел со што се сложи и Емина. Сепак Кики беше целосно задоволен од настапот и од изгледот на Даниел, при што кажа дека тој ќе биде една голема ѕвезда! Жељко потврди дека тој е веќе ѕвезда, но дека неговата песна била малку досадна.

Оваа вечер публиката ја забавуваа Дејан Цукич и познатиот Тропико Бенд. Кога завршија со нивните настапи, конечно беа објавени долгоочекуваните резултати. Оваа вечер беше последна за двајца натпреварувачи. Александра Брковиќ имаше најмалку гласа, па затоа веднаш го напушти шоуто. Двајцата натпреварувачи кои пееја во двобој беа Маид и Алекса. Алекса ја испеа познатата балада Here Without You oд 3 Doors Down, додека Маид ја испеа Ostala si uvjek ista од Мишо Ковач. После овој двобој, во кој и двацата натпреварувачи имаа беспрекорна изведба, на жирито навистина му беше тешко да гласа. Емина и Кики гласаа за Алекса, додека Жељко и Кристина за Маид. Бидејќи гласовите од членовите на жирито беа повторно нерешени, гласовите од публиката повторно беа одлучувачки, кои покажаа дека ова беше последна вечер за Алекса Перовиќ.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2014 во 19:24

Покрај демантот по повод концертот на Кики Лесендриќ  и групата Пилоти закажан за 14.03.2014, во арената „Борис Трајковски“, кој го испрати „МБК Продукција“ и нагласи дека не станува збор за концерт на финалистите на „Х – фактор“, некои македонски медиуми, а и на официјалниот сајт за продажба на карти сè уште го најавуваат како концерт на финалистите на „Х – Фактор“.

daniel-nema-da-nastapi-na-koncertot-na-kiki-lesendrik-vo-skopje-01

„МБК Продукција“ поради новонастанатата ситуација одлучи на споменатиот концерт како специјални гости да присуствуваат финалистите нa „Х – Фактор“, но само од групата на Кики Лесендриќ: Тамара Милановиќ, Илма Карахмет и Александра Брковиќ, со оглед на веќе воведената пракса, секој ментор да ги промовира своите кандидати.

Споменaтите финалисти ќе го поддржат концертот на Кики Лесендриќ, а оваа можност ќе ја искористат да ги повикаат сите љубители на ова популарно шоу да дојдат на спектакуларното финале во „Комбак Арената“ во Белград кое ќе се одржи на 23 март.

Покрај многубројните прашања на новинарите и обожавателите на ова музичко шоу, ја известуваме јавноста дека музичката турнеја на финалистите на „X – Фактор“ ќе се одржи по завршувањето на првата сезона на најпопуларното музичко шоу на Балканот, во април оваа година.

daniel-nema-da-nastapi-na-koncertot-na-kiki-lesendrik-vo-skopje-1

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,258 секунди.