|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 213214215216217 229> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФОТОГРАФИРАЈТЕ ГО СКОПЈЕ И ОСВОЈТЕ 50.000 ДЕНАРИ
Бујрум дечки . Перфектна прилика имате освен државата и вие да се омрсите од убавината на престолнината
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емиле ви касни нетот во однос на нашиот
Некој веќе си ја подингал наградата... Наградени трите фотографии со мотиви од Скопје |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум прочитал дека веста е од 16.01 . Малкучка сум се изрезилил ама не ми е прв пат овдека
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си во право |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууууу сега подетално го прочитав линкот кој јас го ставив...
Всушност сега ги објавиле наградените од ланскиот конкурс. Ја се извиЊавам дубоко,што Емил беше посочен. Со моиве манири само за у опозиција сум...Не знам да си ќутам и да се правам наудрен |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа ми рекле, колку повеќе ќути човек, толку попаметно изгледа Ама и јас не знам да ќутам, па ако ќутам ќе заборавам да зборам.
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е илузорно... Јас би се задржал околу молчењето на онаа народната... "Молчењето е злато" Ако не веруваш прашај ја Ивона Т. |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неа па од ништо човек ја направиле.
Абе мафија, ненормална работа. Ивончето може има повеќе парички и од Латаско П.С - Видов дека сме офтопик. Треба во другата тема да ја оговараме
Изменето од evangeline - 17.Јануари.2014 во 15:06 |
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не не искористи моќта и моменталната функција,
па бриши офтопици.Нов закон се спрема за лустрација да не летнеме каде не треба. И мислам...(ова колку да се подизвадиме,доколку некој веќе не исшпиунирал) Оваа држава има закон,и доколку се докаже јас верувам таа ќе биде казнета. Греота што се и прават низ нетов.Ако некој има некакви докази зошто тие на дневникот во Сител не се изнесат.Па тоа е јавен сервис на граѓаните. |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sikter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve go autentichniot makedonski barok! istata zgrada od lice: i od opachinata: .....da mu se mochash na turistot, kojshto ke e voodusheven od vakviot falshliv kvazinazovi barok.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа како некоја баба, нашминкана, напудрена, со вештачки трепки и силикони. А позади космодиск да и го држи грбот, да не падне. |
|
sikter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duri i tie deluvaa poverno otkolku ova shto gleda ''bel den '' deneska vo skopje. istoto vazi i za onaa zgradana na ustavniot sud (ili arheoloshki muzej, shto li e vekje bog znae?),....koga ja gleda chovek odnapred , stvarno deluva grandiozno , se dodeka ne otide malku nastrana i shto ke vidi? Изменето од sikter - 23.Февруари.2014 во 00:39 |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова се вели: „Потемкино село“.
Потекнува уште од царска Русија, кога кнезот Потемкин, за време на владеењето на царицата Катерина (некаде во XVIII век), градел само макети на „куќи“ во многу новосоздадени села кои биле поставувани по патот по кој царицата требало да оди. Потемкин и’ ги претставувал како вистински, како доказ дека по целата држава интензивно се гради. Само, незнам колку пари биле „потрошени“ за тој проект и дали царицата дознала за измамата. Зарем и ова е можно? Ако не се превземат ригорозни санкции против овие манипуланти, тогаш ќе остане сомнежот дека буквално сите се замешани, од најнискиот градежен работник, до Премиерот. Еве како кај нас се гради од мермер |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Внеси реплика | страница <1 213214215216217 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |