IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 65>
Автор
Порака
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Статус: Офлајн
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2014 во 23:47
И јас да

»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2014 во 23:49
Што се случи ? Емина не сакаше да го најави Лукијан
лута е!
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2014 во 23:50
Аууу што нејзиниве кандидати се недопирливи не смеат да излезатне
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2014 во 23:50
Ајде дете дома на вежбање земање воздух меѓу стиховитајм аут
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2014 во 23:50
Originally posted by evangeline evangeline напиша:

Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Originally posted by Kastro Kastro напиша:

Kaliopi e Carica ...ja obozavam голема насмевка

Kaljopi e licemerka..ja mrazam
ali kako oslabe...duri kako da mi e krivo oti jas nemozam

Не и љубомори мрзлеголемо гушкање

Калиопи се сложувам дека е премногу лицемерна. Како вчера да беше нејзината изјава дека веќе никогаш нема да пее за/во Македонија (нешто така) 
А прва се пика секаде кај што треба и не треба.

Тамара и Илма денес ми се фаворитки.
Devojcinja ili zeni ....se slozuvam deka e licemerna ,nebitno kako izgleda ...
Ona pee, mene ako me prasuvate ima bozenstven glas i pee super .....a drugovo i bas mi e nebitno  среќа 
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2014 во 23:53

Originally posted by evangeline evangeline напиша:

Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Kaliopi e Carica ...ja obozavam голема насмевка

Kaljopi e licemerka..ja mrazam
ali kako oslabe...duri kako da mi e krivo oti jas nemozam

Не и љубомори мрзлеголемо гушкање

Калиопи се сложувам дека е премногу лицемерна. Како вчера да беше нејзината изјава дека веќе никогаш нема да пее за/во Македонија (нешто така) 
А прва се пика секаде кај што треба и не треба.

Тамара и Илма денес ми се фаворитки.
Devojcinja ili zeni ....se slozuvam deka e licemerna ,nebitno kako izgleda ...
Ona pee, mene ako me prasuvate ima bozenstven glas i pee super .....a drugovo i bas mi e nebitno  среќа 

Се согласувам со Кастро.. боженствен глас, а и изгледа убаво што е е да
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2014 во 23:55
Малиов нека си оди
треба да учиголема насмевка
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2014 во 23:59
Емина само се мести
со нејзините лапсуси демекголема насмевка
наш,ваш апартман...

Изменето од Valerija - 19.Февруари.2014 во 00:00
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2014 во 00:00
убаво завршизабава
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2014 во 00:00
  плачење
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2014 во 00:34

Богатиот речник на Емина
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2014 во 08:32

Даниел го покажа најдоброто од себе

Македонците вечерва ја одбележаа 6-та емисија во живо на најпопуларното шоу во регионот, X-Factor. Како одминува времето, така сите натпреварувачи стануваат се подобри.

Истото важи и за нашиот натпреварувач, Даниел Кајмакоски, кој вечерва фасцинираше со својот настап. Како и што објавивме во текот на денешниот ден, тој ја пееше песната „Stay“на британската поп-рок група која пред две години гостуваше во Скопје, Hurts. Од сите членови на жирито доби пофалби дека ја избрал вистинската песна за неговите гласовни способности. Додека Жељко бил во Истанбул, Даниел сам си ја сменил песната, но откако Жељко го слушнал едноставно бил фасциниран од неговата изведба.

Вечерта започна прекрасно, водителката Ана Грубин успеа само за 5 секунди да ги заќути сите зли јазици кои го коментираа нејзиниот слаб и исушен изглед, откако се појави во чипкан црн фустан во кој таа едноставно блескаше. Едноставно изгледаше како познатите водителки, кои ги водат едни од најдобрите шоуа во светот.

Натпреварувачите кои освоија најмалку гласови беа Лукијан Ивановиќ и Харис Чато. Лукијан настапи со песната „Recovery“ која е дело на познатиот победник на Британскиот X-Factor, Џејмс Артур. За разлика од него, Харис повторно настапи со домашна песна и тоа од Кемал Монтено, „Душо моја“. Жељко и Кики гласаа да остане Лукијан, додека Кристина гласаше за Харис. Емина, како нивна менторка, не знаеше за кого да гласа и реши публиката да одлучи. Според гласовите на публиката, Харис имаше најмалку гласови и ова беше последен настап на X-Factor за него. Сепак, мора да го пофалиме, бидејќи овој пат тој храбро ги задржа солзите!

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2014 во 08:37
После секој настап читаме : Даниел го покажа најдобро од себе 

аман бе . На оваа ѕвезда  очигледно небото му е таван мечтаење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2014 во 08:41
Емил,не сум пристрасна
ама навистина дечкото
пее фантастично.
Таква боја на глас,ретко се среќава
дури и меѓу реномираните пејачисреќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.