|
Брзо возење |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мој личен рекорд е 1 час и 20 мин Скопје-Аеродром Охрид. Ептен беше јајцето на газот па затоа и летавме по пат....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vivi
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лесно е кога не мора да стискаш на кочница,штом здогледаш надвожњак.
Каде постои опасност од радарска контрола |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уживам во брзо возење, ама кога сум сама. Нешто околу 170-180 km/h на автопат... за повеќе не кажувам Имам и слика за доказ, треба да ја најдам. |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba ami kako!
ja digam ako stvarno brzam nekade, inache okolu 100...........radi potroshnja , ne za drugo.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие два емотикони( )се околу брзинава,ама третиов
емотикон ( ) мора да е поврзан со лакот за ноктите Инаку околу брзината утре мирно ќе си седнам на брзина над 800 км/ч |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За ноктите е Кај ќе леташ ти утре? Или ќе возиш некое брзо летало? |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За сите пари,до каде и да ме носи.
Ако и се логирам ќе видите каде ме фрлил. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,e da ,,,a ti da iskontrolirash,, krvta ,,garant imash poeke benzin otkolku krvni elementi,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пајсер, да не мислиш нафта пијам насабајле, наместо кафе?
Ќе чекаме и да се логираш и да ставиш некоја слика. Па ние ќе погодуваме кај те “фрлил“ чичко-пилотот |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууу јас го обожавам ова!
Секоја чест Анастеа. Уживање е тоа, кој пробал знае. Кој не, нека си замислува.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Адреналинска работа. Да ти зоврие крв од глава до петици. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми зоврива и крвта и почнувам да се гушам
штом ќе влезам во кола...еве една година наназад ..... уживанција - страшно.... |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |