|
Легализација на проституцијата |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MECKO POLARNA...I MENE MI E CEST...
KE POCNAM VAKA... MENTALNA LI,POLITICKA LI,TELESNA LI,VANTELESNA... PROSTITUCIJA E PROSTITUCIJA... RAZLIKATA E VOTOA SO KAJ TELESNATA DOBROVOLNO,SVESNO PECALIS... SE DISTANCIRAM OD PRINUDNA PROSTITUCIJA... KAJ MENTALNATA POSTOI SADO-MAZOHISTICKI ODNOS... TOA I NISTO DRUGO... KE TE PARAFRAZIRAM... KAO KURVITE SE CESNI RABOTNICI....TAKA NESTO BESE... KAO PRVO... ZBOROT KURVA KAO PSIHO-KATEGORIJA ILI POIM... NE POSTOI... POSTOI NIMFOMANKA-PSIHOPATSKA LICNOST KOJA LESNO MOZE DASE IZLEKUVA... ZBOROT KURVA POSTOI VO ZARGONOT I ZNACI NESTO SOSEMA TRETO... KURVINSKI POTEZ...KOGA NEKOJ KE TE SJEBE... TAKA DA...CESNI RABOTNICKI I KURVINSKI POTEZ... GOLEMA KONTRADIKTORNOST... A ZA BROJOT 091...DRAGA MOJA MECKO... JA I OCEKUVAV DEKA NEMA DA TI BIDE JASEN... TOJ BROJ GO IMAAT SAMO 1070 DUSI... TAKA DA KE TE STAAM NA LISTA NA CEKANJE... NO,MECKO MOJA,NE SE NADEVAJ PREMNOGU... 09126071963517 |
|||
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZABORAVIV DA KAZAM ZA BABATA...
POMORBIDNO E VNUCETO DA JA PRASA... BABO,BABO...A ZOZO NIKOAS NE SI MI KUPILA BAR EDNA MASTIKA ZA DZVAKANJE A BABA NE E KRIVA SO IZBEGNALA MENTALNA A SE ZAFANALA SO TELESNA... INAKU KE NEMASE NI KOJ DA JA PRASA NESTO... |
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tezok muabet i toa ALL CAPS. Meckata odi po zemja i ja boli mozokot od teski muabeti.
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,,aee,,, mudruvanje ,,,pa i do penzii se dojde,,,,,,,,aj mozhebi i cela nedela besplaten JSP ,,,na prostitutkite ke im dadat za koeficient na tezhina na rabota,,,,,,,,
,,,abe ,,,,e*achina za pari i kraj na muabetot,,,,, ,,,a zoshto ,,,se odluchile na takov chekor ,,,samo tie znaat,,, od ubaini vo zhivotot sigurno ne,,, ,,,,i PS,,,,mnogu polosho bi bilo da gi nema prostitutkite de,,, ,,,i PPS,,,,nekoj sigurno imal seminarska na ovaa tema,,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PRESTANETE VISE DA SE BAFTARATE SO MENE I MOJOT STIL...
DAJTE NESTO POINVENTIVNO,POKREATIVNO... KAJ SO SUM PROPUSTIL-NADOPOLNI ME... KAJ SO SUM UTNAL-FORMULIRAJ ME... ALI ...NE ME CACKAJ BEZVEZE... DADOV TEMA...KRISTALNO,CISTA,JASNA... PROSTITUCIJA... KOJ E U FRKA SAMO NEKA JA PROCITA... KOJ E U SEMA ...PA,BOG TE JEBO,NEGO I GO CEKAM...NARODE,SEKSOT VEKE NE E TEMA BAR ...40 GODINI...PO MOE... TOJ E VISE STATUS... I DAJTE DA GO OPSTESTVIZIRAME... DA MU DADEME MESTO SO GO ZASLUZUVA... A ZASLUZUVA POISE OD NEKOI SO SE ''ESTABLISHMENT''... POSTO TOLKU SME NAPREDNATI OD VREMETO KOGA JA DUPEV... SO DENES NEZNAM KAJ DA GO STAAM... A IMA SO ZNAAT...I KAKO I KADE I KOGA I SO KOGO I... NAJBITNOTO... ZASTO I ZA STO... EEEEE...SEA SO... DOZVOLETE IM TOA DA GO UNOVCAT... SO BLAGOSLOV OD G.G..VELICENSTVENIOT... I SO DRZAVEN ZAKON... KOGA MOZAM JA , SO IQ ...DA SE e*am U MOZOK ZA ... PA SO NE BI ONA ... SO IQ... I PLUS DODATNI MENTALNI TROSKOVI.. DA SE EBE ZA... JEBES MI MATER...JA NE GLEAM RAZLIKA... BOG TE JEBO......... KOLEGI... LEGALIZACIJA NA PROSTITUCIJATA............................. PS.SEMINARSKA NEAM,POSO NEAM AKADEMSKA TITULA ALI JEBI GA,CUVAJ ME OVAKOV KAKOV SO SUM... |
|||
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
LEGALIZACIJA NA PROSTITUCIJATA
ODMA U START SE IZJASNUVAM ZA... POD KONTROLA NA DRZAVATA,KAKO I SEKOJ DRUG PRAVEN SUBJEKT... ZDRAVSTVENO OSIGURUVANJE... NE E MAL BROJOT NA JAVNI,TAJNI I SUS-BUS PROSTITUTKI... NE E NI MAL BROJOT NA POLNI BOLESTI,FRUSTRACII,SIKANIRANJA... NAJSTARIOT ZANAET NA SVETOT... ZEMETE GO STARIOT RIM...KOJ OPSTESTVEN STATUS GO IMALE... FRANCUSKIOT DVOR...GEJSITE U JAPAN...DEL OD DENESNA EVROPA... PREDRATNIOT HOTEL''MAKEDONIJA''... I SEA...KAJ E PARADOKSOT... SO POISE NAPREDUVAME,DEL PO DEL UBACUEME ZASTARENI,IZIVEANI RABOTI... SE VADIME NA MENTALITETOT...PUSTO TURSKO... PA LI KE GRADIME OPSTESTVO KADE SO KVAZI-MACHO TIPOVI KE NI JA KROJAT IDNINATA... LUGE,DOJDOA NOVI VREMINJA...ERA NA KOMPJUTERIZACIJA,BRZA KOMUNIKACIJA... NOV OBRAZOVEN SISTEM...KADE SO DENESNOTO PRVACE GO U UCI ONA SO JA GO UCEV U VTORA... SVAKANJATA I PERCEPCIJATA SE DRASTICNO PROMENETI... PREDRASUDITE NE SE VEKE MODUS VIVENDI... CEL SVET STANA OBICEN PLOSTAD SO STISKANJE NA ENTER... SEKOJ MOZE I MORA DA SI GO NAJDE MESTOTO POD SONCEVO... SO SITE SVOI MANI I KVALITETI,SPOSOBNOSTI I NESMASNOSTI SEKOJ IMA PRAVO DA BIDE ONA STO E I DA SE BORI DA STANE I NESTO SO NE E... I JA NE SUM ZADOVOLEN SO TOA SO SUM,NO SUM DEL OD ESTABLISHMENTOT... DA IM DADEME I NIV SANSA...VERUVAM DEKA PAMETNO KE ODIGRAAT... P.S. GOSPODE,IZVINI,AMA I SNAATI BESE PROSTITUTKA,PRED DA STANE APOSTOL 09126071963517 |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Државава наша не може да контролира едно јавно претпријатие со 100 вработени,па ќе контролирала јавни куќи,абе ајде,и да се дозволи такво нешто од што сме инаетџии пак не ќе го почитуваме,ко што имаме сива економија ќе имаме сива проституција.
Од бетер по бетер ќе биде.
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Темава нема ништо заедничко со пдф Љубов. Ќе ја преименувам во Легализација на проституцијата и ќе ја преместам во пдф Право, па таму продолжете со дискусија. Изменето од Анастеа - 08.Февруари.2014 во 21:04 |
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..Ako pojdam vo Zavod za vrabotuvanje i kazam deka ke otvaram javna kukja , ...Dali ke me sledi i mene ona privilegija na vladata da mi dadat 3000 evra kako stimul za samovrabotuvanje , otvori biznis.......
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако е легална професија во државата ќе ти дадат .
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke vlezam kako Stranski investitor....
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама ако не е легална џабе ти е да влегуваш како таков . Или за странските инвеститори не ваѓат законите во држвата и они се со привилегии ?
|
|||
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZA ZENU PRIZNAJEM SAMO KURVU
POSTENE NEK SE NE NALJUTE JER ZBOG NJIH IZGUBIH SVU RADOST SVOJU ZBOG NJIH IZGUBIH SVE SVOJE PUTE. KURVA MI DADE SVE STO JOJ TRAZIH SVE SLASTI JEDNE ZENE I NIKAD NE POKUSA DA MI UKRADE NI DELIC MENE,NI USPOMENE SERGEJ JESENJIN OVA E POETSKI RAZGOVOR MEGU NEGO I BAHUS... I... SEKOJA CEST ZA LEGENDATA... BEV NA FORUM LJUBOV-ME BAPNAA U PRAVO... A JESENJIN NEMA VEZE SO PRAVO,KO I JA... KE MU SE OBRATAM NA GOLEMIOT BRAT... NE MI E BITNO U KOJ FORUM KE ME DRTNETE... I DALI GI ISPOLNUVAM USLOVITE... I SO KE KAZAT SENIORITE,TOA ZA MENE DA BIDE AMIN... I DALI KE ME BANIRATE POVTORNO KO ZA 'SKOPJE'... NE...GOLEM BRATU..NE... SAMO ZAMOLIV DA ONIE SO NE IM SE SVIGA TEMATA DA GO SMENAT KANALOT... ILI DA SVRTAT DRUG LIST... POSTO SITE SO SAKAAT DA PROKOMENTIRAAT NEST0 KONKRETNO ZA TEMAVA,NEMOZAT OD RED FRUSTRIRANI SENIORI... ME CUDI OD TOLKU PREGLEDI DA NEMA SERIOZNI KOMENTARI... A,SO,LUGEVO NE GI INTERESIRA TEMAVA ILI... KAKO NE GI INTERESIRA KOGA I DOMA ZA DA MU DADAT TREBA NESTO DA ULOZI... SANSITE SE 50;50ILI...POVIKAJ PRIJATEL... OVA E FINA ,POSTENA,SOVREMENA TEMA SO SITE NE TANGIRA...OD OVAA ILI OD ONAA STRANA... KOGA MOZAT KUPISTA ,SAMOPROGLASENI NEZAVISNI' NOVINARI I NOVINARCINJA DA SE ISPOKARAAT SO CELA DRZAVA ZA NEKAKVI SOCIJALNI I ETICKI PRAVA,A SE POKAZA DEKA DVE TRETINI,MA I JACE,FIGURIRAAT U NEKOI FIRMI I FIRMICKI POSTO SE DEL OD ESTABLISHMENTOT PA SO E ONDA PROBLEMOT SO EDNA KATEGORIJA NA GRAGANI SO OD EDNA STRANA MOZE DA GO NAPOLNI BUDZETOT A OD DRUGA STRANA SE TOLKU POPOSTENI OD ESTABLISHMENTOT... KAJ ESTABLISHMENTOT IMA LAGI,PREVARI,GLUMI... A OD DRUGA STRANA.. NEKA SE JAVI NEKOJ SO ODGLUMIL ORGAZAM... 09126071963517 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако сакаш сериозна дискусија, ти си авторот, поведи ја темата во сериозен правец. Препорачливо е пишување на Кирилица на форумов и да го исклучиш тој Caps lock, инаку ќе сметаме дека ни се караш нешто. И не знам зошто сметаш дека темава баш сите не тангира и би требало да ни е интересна? Кој си е по занаетот, нека си брка работа... |
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |