|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 236237238239240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денешните чупиња ко ќе остарат на своите внуци ќе му велат:
- Ехх деца порано баба ви каква риба беше.. по 200 лајкој на слика имав. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По успешно породување гинеколого излази од породилна сала, за да ја соопшти радосната вест. - Дали вие очекувате бебе? Мажо одговара: - Не, не … коремо ми е толкав од пивото. |
|
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди некоја жена кај нејзиниот маж директор на работа и го затекнува во канцеларијата со секретарката седната во неговиот скут и почнува да му се дере на маж и’:
- Говедо едно ! Стоко една ! Ѓубре едно ! Вчера ти ги пеглав панталоните ! |
|
janevzoran1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат татко и 8-годишно синче покрај некој воќнак, и синчето го прашува татко му:
- Тато, тато, какво е ова овошје ? - Тоа се модри сливи; - А зошто се црвени ? - Затоа што се зелени; |
|
janevzoran1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој риболовец уловил златна рипка;
Ја испржил и ја изел; Некој риболовец уловил златна рипка, и она му вика: - Ако ме пуштиш, ќе ти исполнам три желби ! А риболовецот вели: - Какви три желби ! Те носам јас тебе право во златара; Некој риболовец уловил златна рипка и ја пуштил; златната рипка се свртела и почнала да си оди; риболовецот почнал да вика по неа: - Еј, чекај, чекај ! А моите три желби ?! Рипката застанала, се свртела, и го прашала човекот: - Имаш ли куќа ? - Имам ! - Имаш ли викендичка ? - Имам ! - Имаш ли Мерцедес ? - Имам ! Тогаш, златната рипка се свртела и продолжила да си оди: - Ај не претерувај…; Некој риболовец уловил златна рипка; рипката го прашала какви три желби има; риболовецот се мислел, се мислел, и рекол: - Сакам низ рекава да тече ракија ! Така и станало; Потоа, рипката го прашала: - Која е твојата втора желба ? Риболовецот се мислел, се мислел, и рекол: - Сакам брдово да стане сирење за мезе ! Така и станало; Рипката го прашала: - Која е твојата трета желба ? Риболовецот се мислел, се мислел, се мислел,…: - Дај уште едно шише ракија ! Некој риболовец уловил на Вардар златна рипка; рипката била во паника и се тресела: - Те молам !!! Те молам !!! Ќе ти исполнам три желби, само не ме враќај во Вардар !!! Доаѓа некој човек целиот посипан со блато кај некој негов пријател, и се зачудува: околу куќата на пријателот полно тениски терени и на едниот играат Новак Ѓоковиќ и Роже Федерер, на другиот играат Бјорн Борг и Андре Агаси, на третиот играат Мартина Навратилова и Серена Вилијамс,…; тогаш, доаѓа пријателот и му вели на човекот: - Зошто си бе посипан со Блато ?! - Не знам бе !? Уловив златна рипка и и’ посакав да ме посипе со Злато !? - А, таа златна рипка ! Абе таа златна рипка е наглува ! Мислиш јас и’ посакав супер Тенис ?! |
|
janevzoran1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои момче и девојка оделе две години, и решиле да се земат; момчето дошло кај таткото од девојката да ја побара формално за жена; и така, лаф-муабет, и таткото на девојката го прашува момчето:
- Што работиш ? - Па, јас сум сопственик на пет фабрики со 20 000 вработени; Таткото на девојката ококорува очи, и го прашува момчето: - А кај живееш ? - Па, јас имам 20 куќи и 50 викендички; Таткото на девојката уште повеќе ги ококорува очите, и го прашува момчето: - А што возиш ? - Па, имам 20 Ролс-Ројса и 60 Мерцедеса; Таткото на девојката одушевен му вели на момчето: - Па, момче, ти си идеален за мојата ќерка ! Сепак, да те прашам: дали имаш некоја мана ? Момчето срамежливо ја наведнува главата и вели: - Па, имам една мала мана; - Е што мана ? - Многу лажам ! |
|
lady moon
Група Регистриран: 29.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж на паркинг го бакнува автомобилот по вратите и го гали со солзи во очите. Друг маж кој случајно минува го прашува:
– Го продаваш? - Не. Жена ми доби возачка дозвола. |
|
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥♥People that don't know me think I'm quiet. People who do know me, well, they wish I was:)))
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ |
|
janevzoran1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди некој човек во болница, и здогледува како некој пациент во пижами во паника бега и гледа кај да се скрие; така, пациентот налетува на човекот, а човекот го прашува:
- Зошто бегаш ? - Абе, сестрата вика: зошто толку се тресеш од страв ? тоа е обична операција ! ќе помине ! зошто толку се тресеш од страв ? - Па добро ти викала сестрата !? - Ама она тоа не ми го викаше мене – му го викаше на хирургот ! |
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Груевски во некој хотел и му рекол на келнерот:
-Ти седни. -Келнерот:Како не слушнав?? -Ти седни.И келнерот седнал.По некое време му се обраќа некој од телохранителите:-Ти зошто седна???-Па тој ми рече...-Абе токмак три средни.... |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секс по телефон, еротски женски глас:
- И сега полека почнувам да си го соблекувам едниот чорап. . . сега и вториот. . . уште побавно почнувам да го соблекувам и третиот. . . - Чекај ма. . . ти да не си жена мутант?? - Не бе, глупчо!. . . од Крушево сум. . . знаеш ли колку е студено овде!!. |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди некој музичар во месарница и го прашува месарот:
-Имате жила од вол за бас гитара? А на тоа месарот: -Не, ама имаме пи*ка од крава за усна хармоника! |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излегуваат двајца мртви пијани од кафана: - Брат, заборавив да мочам бе… - Е па ти… што се секираш, јас ќе те научам.
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамо,мамо зошто ја туркаме колата во провалијата?
Ќути сине ќе го разбудиш татко ти! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 236237238239240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |