|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 65> |
Автор | ||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жуто пиленце,нареден пат
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Полесно ќе беше овој пат да излезеше,
а за девојките секако се знае дека нема долго да виреат во шоуто... ама ете не би сакала миленичето на Емина да се провлекува и понатаму од емисија во емисија.
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Момците на Емина
остануваат,се покажаа најксметлии |
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи оваа Емина како почна да ми лази по нервите.. живнува само кога нејзините пеат(нешо као најдобри се) мислам дека е редно веќе да искочи некој од нејзините, иако вечерва бев повеќе за девојките да си одат, следни докторите, па лигушите на Емина.. каков ментор такви натпреварувачи
и да..кој фактор е она да вежба преку скајп, а ја плаќаат ко сите4 останати бе, м И за крај да се изјаснам.. ако не победи Даниел или Маид тогаш е срање шоу.
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А Тамара шо се лигави...тоа ништо не е или Емина одма солзи и идат толку ја трогнуваат песните.
А Харис денеска жал ми падна од кај него тешко па и го искритикуваа |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А да, ме потсети.. и Тамара е за искачање печена. Не ме држи место сеа една недела
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова колку да проверам дали пак ќе ми го избришат коментарот на коментарот на laki_bu: Си заборавил во потписот да додадеш „...и на селанчиња и граѓанчиња“ Изменето од ПодВодно - 05.Февруари.2014 во 14:26 |
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Даниел фантастичен си - Подобро испеа и од оригиналот!Откако Даниел минатата недела не воодушеви со одличната изведба на големиот хит на One Republic, Counting Stars, вечерва тој не остави без зборови со неверојатната изведба на можеби најголемиот хит за минатата година Wake Me Up на Avicii. Со својот прекрасен вокален настап на англиски јазик Даниел уште еднаш само потврди дека најверојатно е најдобриот натрпеварувач на популарното регионално шоу X-Factor кога станува збор за пеење на англиски јазик. Даниел докажа дека и песните со брз ритам му прилегаат, а и сценскиот настап беше навистина фантастичен, како што го пофали Емина. Кристина Ковач кажа дека Даниел е роден за на сцена! Кики се надоврза на сите овие совршени пофалби. Ние Македонците не можевме да бидеме погорди! За жал, најмалку гласови освоија Харис Чато, кој ја исполни песната Cry Me a River и женскиот бенд 4U, кои ја испејаа познатата песната на Ријана California King Bed. Бидејќи Емина и Жељко гласаа за Харис, а Кики и Кристина за 4U, резултатот беше изедначен. Па затоа гласовите на публиката беа одлучувачки, при што женскиот бенд го напушти X-Factor. Девојките беа навистина тажни, а ни Харис не можеше да ги воздржи солзите. |
||
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odlicna vecer ,mnogu dobri kandidati ...stanuva se poteska odlukata koj da si odi ....za zal eden po eden ke izleguvaat
Koj i da pobedi, siguren sum deka ostanatite sigurno ke se snajdat vo muzickiot svet ... Daniel sovrsen ,deckoto ima kvalitet i po ne znam koj pat ni go pokaza toa, se snaoga odlicno na scenata i koreaografijata...BRAVO DANIEL!!! Ilma bese sovrsena ,devojceto rasturi ...dodeka ja slusav se naeziv ...edostavno odlicna Lukijan ,za hrabrosta mu davam 10 ,peese dosta teska pesna no primetiv deka na 2 pati falshirase...kako i da e opravdano zemajki go vo predvid izborot na pesnata ...dobar no spored mene poslab od minatite 2 negovi izvedbi. Tamara e edna od moite favoriti ,devojceto ima super vokalni sposobnosti ,nemam komentar okolu toa no ovoj pat ne me voodusevi. Maid ima odlicen glas ,pee super no sekoj pat se prasuvam sto e ona sto mu fali ....energicen ,se dvizi na scena,no nekako ne e toa toa ...neznam ,mozebi gresam ... Aleksandra promenliva ,ne e postojana ....vcera ispea ubavo ,mi se dopadna no se prasuvam sledniot pat sto ke pokaze. Aleksa deteto si pee ubavo ,ima cist glas no nekako spored mene ne e za tuka . Doktori ne mi se dopadnaa kako peea no verojatno bidejki se 5 momcinja i za niv glasaat mnogu devojcinja ke progurkaat daleku , Koga bi sporeduval pomegu izvedbata na Haris i U4, Haris poveke mi se dopadna ,no spored mene deteto e uste premalo ,idninata e pred nego ,sepak mislam deka treba da izleze i toj .. Da i ne mi se dopaga toa negovo postojano placenje,zabeleskata na Zheljko bese ona koe i jas go pomisliv i vitina mi se smaci od tie negovi solzi, X Faktor ne e gradinka ... Spored mene sledni koi treba da izlezat a i veruvam deka tokmu tie i ke izlezat ,se Haris ,Aleksandra i Aleksa
Изменето од Kastro - 05.Февруари.2014 во 12:24 |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако Алекса се пронаоѓа во латино стил , тогаш ја треба да пробам као космонаут |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алекса го гледав на некое шоу
како турбо фолкер така почнал дечкото. Латино,ок...ама некако нема енергија,нема динамика на сцена и некако ми е без душа! |
||
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Сите беа подобри од Харис .. јас навистина не знам што го донесе и што го држи детево тука ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Харис ми е како вонбрачно синче на Емина
Нема мрдање! |
||
|
||
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кајмак растури само напред
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |