![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 65> |
Автор | ||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ова колку да проверам дали пак ќе ми го избришат коментарот на коментарот на laki_bu: Си заборавил во потписот да додадеш „...и на селанчиња и граѓанчиња“ ![]() Изменето од ПодВодно - 05.Февруари.2014 во 14:26 |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
А да, ме потсети.. и Тамара е за искачање печена. Не ме држи место сеа една недела
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
А Тамара шо се лигави...тоа ништо не е или Емина одма солзи и идат толку ја трогнуваат песните.
А Харис денеска жал ми падна од кај него тешко па и го искритикуваа |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Значи оваа Емина како почна да ми лази по нервите.. живнува само кога нејзините пеат(нешо као најдобри се) мислам дека е редно веќе да искочи некој од нејзините, иако вечерва бев повеќе за девојките да си одат, следни докторите, па лигушите на Емина.. каков ментор такви натпреварувачи
![]() и да..кој фактор е она да вежба преку скајп, а ја плаќаат ко сите4 останати бе, м ![]() И за крај да се изјаснам.. ако не победи Даниел или Маид тогаш е срање шоу.
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Момците на Емина
остануваат,се покажаа најксметлии ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
Полесно ќе беше овој пат да излезеше,
а за девојките секако се знае дека нема долго да виреат во шоуто... ама ете не би сакала миленичето на Емина да се провлекува и понатаму од емисија во емисија.
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Жуто пиленце,нареден пат
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
Малиот катастрофа...се спаси, аман
![]() |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
![]() |
||
|
Заминаа девојкиве
ама малиов не беше баш добар ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Плаче Харис
![]() ми падна жал |
||
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
otide Cato..i jas ...leka nok
|
||
vivi
|
||
![]() |
||
|
Снема снага,снема енергија кутро дете
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Слабо малиов!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Сосема заслужен двобој
![]() Пошто је млаџи треба да наступи други
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |