|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 339> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк -
пиесата или театарот
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Двете
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лош ден. Полошо здравје.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк
Ме радува Мода и убавина (18 посетител(и)) Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови... Модератори: Valerija |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми се спие, ама вечерва како што е редот ќе мораме да ја преседиме
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...тешка недела на повидок...
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк,ќе ми се одмили логирањево овдека очигледно!
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хм , ќе ми недоставуваат многу работи ... веќе почнаа ... но одлуката е донесена и ќе ја почитувам
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
голема работа да се смени една одлука... ај предомисли се нели го таксавме Мичо за Џули? кај да му барам сега друга невеста? |
||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк,сонце има,супер
Чудна зима оваа не ја осетивме |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк токму си мислев да ѕирнам што има на форум пред да одам да си спремам телешкото со грашок и гледам дека сте се уклучили . Ебаси . Нема да јадам . Ќе ве играм
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк.
Браво Емил,каков домаќин си |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк имам во ладилникот кило портокали и 2 марули и компири . Очигледно ќе бидам на овошје
Изменето од емил - 03.Февруари.2014 во 11:17 |
||
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |