![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 177178179180181 261> |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СП, дали стварно не знае?
![]() И се прашувам дали ќе ми стои вака да се исфарбам, омбре ли беше ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Ke ja cujam li plavana kako pee?
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
сп...овој танас кај родендениве колку пати се регистрирал
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
sp..ke ja viknat li?
bash bi sakala |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Оти луѓево не коментираат на нормални теми,све тоа е попалавено по форумски игри..абе знам дека се интересни,али до толку да се не се...
Шо е работава а? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сп,незнаеш дека е одавна вака?
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
sp. sto ima loso vo igrite
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сп,зашто и останатите членови не
играат? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Па не знам Вал искрено,шо се случило тука во овие две-три години???
Нема лошо ништо Ана Марија,али форум е за размена на мислења ,не игри на букви и слично,и за нив е ама помаце...барем така мислам |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
znaci i ponatamu ima mnogu interesni i poucni temi za sekoj po nesto ,nie chaterski dusi si igrame i ne se zalime
![]() |
|
![]() |
|
Фикс,за жал, нема многу активни
членови кои би коментирале по теми. Форумов не е она што некогаш беше Се се сведе на Игри,Мода и нешто низ Разно |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ами ќе го размрдаме малку појќе и ќе се коментира сетне.
Вака ако сите штракаат на форумски игри,другите теми слободно нека се затворат. Квантитетот на членови не го прави никој форум,има тука добри дискутанти,само им треби импулс ![]() |
|
|
![]() |
|
И овие постоечките не се нешто за дискусии
![]() Дај Боже да се размрдаме сите! |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Се прашувам дали сакаат вака да се размрдаме?
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 177178179180181 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |