|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 65> |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џабе се узбуѓавате... ќе победи еден од Босанците, најверојатно она детено.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само тој не
Ако веќе биде победникот од Босна нека е тоа Илма барем тоа и го заслужува
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ако е за утеха... победникот веднаш ќе биде заборавен... Даниел и Тамара ќе направат кариери после шоуто... а Емина ќе се разведе и ќе избега до еден од оние двајцата нејзини кандидати... а може и со двајцата...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шоуто во Србија ли се проведува ?
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ли,си станал опасен режисер
од каде ти дојде вакво сценарио хаха...Емина,бегалка со двете дечиња:) Ќе ја убие Сандал кај смее да бега |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емил проведува ти значи-одржува?
Во Србија, да:) |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако веќе победува Босанец
нека победи Маид а не децата |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом немаме член на жирито
од Мк,шансите на Даниел би се намалиле пред Босанците и децата на Емина Ама ај,Жељко си го рачунаме како наш пошо безрезервно го подржува Даниел |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом се одржува во Србија значи ќе победи некој од српските учестници , а Даниел ако навистина е толку добар како што ве читам тука ќе заврши на второ место .
Преди неколку години во еден од Бугарските Х-фактори Битолчанецот иако пееше убаво заврши на второ место . Сега историјта се повторува . Како се велиТ во вакви случаи : Јас овој натпревар сум го веќе играл .
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во операција триумф победи учесник од Босна,
а кога се одржуваше идолот во Србија каде што учествуваа и кандидати од Мк Ноне ако добро се сеќавам заврши на второ место, а победи некој од Србија. Останува да видиме што ќе се случува овде.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум гледала
нити едно слично шоу досега Ова ми е прво Емил,Даниел е според мене најдобар,но не значи дека ќе победи Други околности го одредуваат победникот ете и самиот спомна како се избирале победниците на др.шоу емисии! Мислам дека на крај ќе останат Даниел и Тамара:) |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И самата жири
факторот го спозна само кај овие два учесника така да,останува да следиме до крај:) |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега се присетив на синоќешниот коментар на Емина упатен кон Даниел во стил:
"Сите песни што ги сакав за мојата група,ти ги имаш зафатено"! Од каде таа нејзина идеја за Counting stars-One Republic кога на Харис му го сервирала Дино Мерлин?Мислам која крајност на размислување! Изменето од Valerija - 29.Јануари.2014 во 20:41 |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4U на чекор до распад
Група „4U", во која членуваат: Теодора, Катерина, Вања и Лана, би можеле наскоро поради честите кавги меѓу нив да се распадне! Теодора Спаравало, Катарина Манојловиќ, Вања Мишиќ, Лана Шојиќ меѓусебно не се согласуваат баш најдобро, а и атмосферата во бендот кој е создаден во реалното шоу "X фактор" не е пријатна. Главна пречка во функционирањето на групата е тоа што неможат да постигнат договор околу тоа која песна ќе ја пеат, настапот и терминот за проба, а Катерина, кои многумина ја обвинуваат дека не пее доволно, сака да добие повеќе простор. Изменето од Schatzii7 - 30.Јануари.2014 во 11:13 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |