![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 65> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па пееше микс од две песни мислам.
Плус несериозни за нејзините вокални можности ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Лукијан пееше одлично
незнам зашто му изнајдоа толку замерки ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Маид е весељак
![]() Од душа пее,не му треба микрофон Ми се допаѓа енергијата и страста која ја поседува Изменето од Valerija - 28.Јануари.2014 во 23:20 |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Харис
![]() Лукијан, Кајмак и Тамарчето
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Кај Илмичка нешто технички се зезна
се потресе малечкото ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Алекса некако ниско пее,
плус е статичен на сцена |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Иако ми се симпатични докторите и повеќето одлично пеат многу подраго ќе ми беше ако Урош настапуваше соло
![]() За Лукијан немав некое убаво мислење, но ете од минатата емисија почна да ме убедува дека сепак знае да пее. Маид уште го немал својот најдобар настап, очекувам повеќе од него...
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Jelena super haljince
![]() Doris top pee ,bas uzivam u momentov (a i predhodno)
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Сакам Маид да го слушнам
во изведба на странска песна:) |
|
|
|
![]() |
|
Розга ептен провокативна
скоро гола ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Од Докторите само Урош пее
најенергично секогаш... се согласувам со Шатци дека би имал поголем успех ако би настапувал соло |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
За излегување Харис, Александра Б, Александра С, 4U
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Wooow dozdov supeeer
I sirenava vo nego hahaha super bas me bendisa
Изменето од Kastro - 28.Јануари.2014 во 23:37 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Мене у ова долгово ми е по убава ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |