IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 65>
Автор
Порака
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 23:02
Sigurno mi e blizu nashata
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 23:03
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Sigurno mi e blizu nashata

.....големо гушкањегазење од смеење
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2014 во 00:23
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Слика

Фаворитката на Сантијагоголема насмевка

Е како ме погоди колешке голема насмевка големо гушкање
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
bellas Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2014
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bellas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2014 во 02:34
sreka sto Daniel go nosi toa kamento sto go cuval od negativni sili,inace ke go fatese zlobata od ,,zlobnite makedonci,,kako sto tuka nekoj ne oslovi
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2014 во 10:11
paulo-kueljo-svetot-se-deli-na-silni-i-slabi-lugje-01 смеење
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2014 во 13:52
Originally posted by viktorija123 viktorija123 напиша:

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2014 во 16:00
Originally posted by viktorija123 viktorija123 напиша:

Те замислувам вакаголема насмевка  

Инаку, го слушав овој Лукијан ли се викаше, ми се допадна многуљубов
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2014 во 19:07

Специјално изненадување од X-Factor: Настап на две познати ѕвезди

Подготовките за четвртата лајв емисија по ред од популарното шоу X-Factor веќе се во тек, а во оваа емисија, во ревијалниот дел ќе настапат дури две регионални музички ѕвезди.

Продукцијата го откри името на првиот специјален гостин на X-Factor, а тоа е хрватската поп пејачка Јелена Розга, која како што дознаваме, веднаш се одѕвала на поканата да настапи во живо и да даде поддршка на натпреварувачите во најгледаната тв емисија во целиот регион.

Натпреварувачите се задоволни како течат припремите за новата епизода, тие се сè посигурни во себе и веруваат дека публиката ќе ужива.

- Подготовките за четвртата лајв емисија течат одлично, целиот тим е задоволен како изгледа и звучи нашиот настап, вели членката на групата 4U, Теодора Справало, која токму денеска полни 16 години и додава – Песната во овој лајв нам многу ни се допадна, конечно сите четири сме задоволни од изборот на Кристина.

На прашање каква е Кристина Ковач како ментор, групата 4U одговори: Менторката кога треба е строга, кога ќе заслужиме е добра, мирна и сталожена и по наше мислење, Кристина е најпосветена од сите ментори. Со неа не збориме само за музиката, туку и за животот, за ставовите, луѓето, за нас и за тоа што и да ни падне на ум. Навистина сме блиски со неа и таа се труди и ни помага секој наш настап да биде добар.

На прашање што публиката може да очекува во вторник од групата 4U, шармантните девојки одговараат:

- Нема да откриеме што ќе пееме во вторник, но ќе биде многу емотивно. Едвај чекам да и покажеме на публиката што сме подготвиле овој пат, добро се чувствуваме на сцена и ни оди се подобро.
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2014 во 13:29

Даниел, кој важи за еден од главните фаворити во ова шоу, после три успешно поминати настапи во живо, се подготвува за четвртиот кој се надева да биде најдобар.

x-faktor-daniel-kajmakoski-vecerva-ke-ja-pee-omilenata-pesna-na-publikata-01

Досега имаше можност да ги отпее: „One Love“од U2, „Чија си“ од Тоше и „Сонце не ме грее“ од Влатко Лозановски.

Овојпат, за четвртото Live Show тој реши да ги задоволи своите фанови и сите кои го поддржуваат за да покаже дека навистина ги слуша нивните предлози.

На неговата Фејсбук фан страница најави дека оваа вечер ќе ја пее песната која најчесто му ја предложувале, меѓудругото и од неговиот омилен бенд, One Republic -„Counting stars“.

x-faktor-daniel-kajmakoski-vecerva-ke-ja-pee-omilenata-pesna-na-publikata-1

Со оглед на тоа што сите песни што ги има испеано звучат фантастично, не се сомневаме дека и оваа ќе биде подеднакво добра, а можеби и најдобра негова изведба.

Со ова Даниел покажува дека навистина ја заслужува и оправдува поддршката која му ја даваат фановите и дека ѝ верува на публиката.

Тој прв ќе ја отвори вечерта, затоа не го пропуштајте точно во 21:00 часот на Сител телевизија, да го поддржите и да гласате за него со испраќање на редниот број како порака, максимум 30 пати.

Едвај чекам да ја слушнамљубов

Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2014 во 21:15
Danielco ispea sovrseno..so lesnotia....arno rece Emina, opusteno голема насмевка
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2014 во 21:42
Даниел одлично му лежи баш таков стил, без мака си отпеа...
Александра за никаде вечерва ( не ја обожавам баш ама имаше подобри настапи )
а Алекса ќе беше совршено доколку ја пееше цела песна на шпанскисвиркање 
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2014 во 22:01
Ништо не видов,сега пуштам тв....али деколте на Емина
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2014 во 22:53
Харисне слушам катастрофаааа полошо и од Александра Б.
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2014 во 22:55
Малиов прв пат мислам потфрли збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.