|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 65> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno mi e blizu nashata
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како ме погоди колешке |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
bellas
Група Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreka sto Daniel go nosi toa kamento sto go cuval od negativni sili,inace ke go fatese zlobata od ,,zlobnite makedonci,,kako sto tuka nekoj ne oslovi
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те замислувам вака Инаку, го слушав овој Лукијан ли се викаше, ми се допадна многу
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Специјално изненадување од X-Factor: Настап на две познати ѕвездиПодготовките
за четвртата лајв емисија по ред од популарното шоу X-Factor веќе се во
тек, а во оваа емисија, во ревијалниот дел ќе настапат дури две
регионални музички ѕвезди. Продукцијата го откри името на првиот специјален гостин на X-Factor, а
тоа е хрватската поп пејачка Јелена Розга, која како што дознаваме,
веднаш се одѕвала на поканата да настапи во живо и да даде поддршка на
натпреварувачите во најгледаната тв емисија во целиот регион. На прашање каква е Кристина Ковач како ментор, групата 4U одговори: Менторката кога треба е строга, кога ќе заслужиме е добра, мирна и сталожена и по наше мислење, Кристина е најпосветена од сите ментори. Со неа не збориме само за музиката, туку и за животот, за ставовите, луѓето, за нас и за тоа што и да ни падне на ум. Навистина сме блиски со неа и таа се труди и ни помага секој наш настап да биде добар. На прашање што публиката може да очекува во вторник од групата 4U, шармантните девојки одговараат: - Нема да откриеме што ќе пееме во вторник, но ќе биде многу емотивно. Едвај чекам да и покажеме на публиката што сме подготвиле овој пат, добро се чувствуваме на сцена и ни оди се подобро. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даниел, кој важи за еден од главните фаворити во ова шоу, после три успешно поминати настапи во живо, се подготвува за четвртиот кој се надева да биде најдобар. Досега имаше можност да ги отпее: „One Love“од U2, „Чија си“ од Тоше и „Сонце не ме грее“ од Влатко Лозановски. Овојпат, за четвртото Live Show тој реши да ги задоволи своите фанови и сите кои го поддржуваат за да покаже дека навистина ги слуша нивните предлози. На неговата Фејсбук фан страница најави дека оваа вечер ќе ја пее песната која најчесто му ја предложувале, меѓудругото и од неговиот омилен бенд, One Republic -„Counting stars“. Со оглед на тоа што сите песни што ги има испеано звучат фантастично, не се сомневаме дека и оваа ќе биде подеднакво добра, а можеби и најдобра негова изведба. Со ова Даниел покажува дека навистина ја заслужува и оправдува поддршката која му ја даваат фановите и дека ѝ верува на публиката. Тој прв ќе ја отвори вечерта, затоа не го пропуштајте точно во 21:00 часот на Сител телевизија, да го поддржите и да гласате за него со испраќање на редниот број како порака, максимум 30 пати. Едвај чекам да ја слушнам |
|
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Danielco ispea sovrseno..so lesnotia....arno rece Emina, opusteno
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даниел одлично му лежи баш таков стил, без мака си отпеа...
Александра за никаде вечерва ( не ја обожавам баш ама имаше подобри настапи ) а Алекса ќе беше совршено доколку ја пееше цела песна на шпански
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо не видов,сега пуштам тв....али деколте на Емина
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Харис катастрофаааа полошо и од Александра Б.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиов прв пат мислам потфрли
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |