![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 65> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Џабе ти е троленето против Дани . Он си ги спечели жените за твоја жалост .Прифати дека моментално он е поактуелен од тебе во Македонија Очигледно Македонија го сака , туку симни си го ти овој турчинот од аватарот оти не можам да ја поднесам оваа нација . Подобро ти стоеше аватарот со гркот Сакис Рувас
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Најдобар ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
На Кики пријателот од Англија,х-факторот го пронајде кај Тамара
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Maleckovo ima super glas I odlicna e na scena
![]()
|
|
|
|
![]() |
|
Me potseti so slikava ...scenskiot nastap im bese sovrsen ,odlicno smislena koreografija ,bas mi bea srcinja ...ova e slika verojatno od nekoja od probite...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Фаворитката на Сантијаго ![]() |
|
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Devojcevo od slikata ...teoretski sansi nema onoj kajmakot da ja bakne , a ne da i vadite moabeti deka mu e devojka....
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
![]() За оние кои навиваат за Илмичка ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Малку со сликички да ја збогатиме темата ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Samo edno me interesira ...
......Otkako ke go isfrlat kako prtal , dali ke go spomnuvate tolku.... ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Eve mu gi srcinjata koi gi spomna minatiot pat ....
DANIELE, VOLIMO TE, TI SI NAŠE SRCE: Ovo je snimak koji je rasplakao Kajmakoskog (VIDEO)"Ako sam nekoga uspeo da rasplačem svojim glasom, sada je tačno kakav je to osećaj. Mnogo vas volim i hvala vam", napisao je svojim fanovima zvezda takmičenja "X Factor"![]() Daniel Kajmakoski, finalista takmičenja “X Factor“, za kratko vreme postao je muzička regionalna zvezda. Makedonski pevač svakodnevno dobija podršku od svojih fanova na društvenim mrežama, a jedan snimak ga je posebno oduševio. U pitanju je video-klip koji su Danielovi obožavatelji iz Makedonije posvetili njemu tokom takmičenja “X Factor”.
- Ako sam nekoga uspeo da rasplačem svojim glasom, sada je tačno kakav je to osećaj. Pogledajte kako moja sunca (Danielovi fanovi) mogu da rasplaču mene. Mnogo vas volim i hvala vam – napisao je Kajmakoski na svojoj Fejsbuk stranici. http://www.youtube.com/watch?v=MABspJ7jzDEИзменето од Kastro - 25.Јануари.2014 во 20:45 |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Аууу, па тука не смееш да искажеш поразлично мислење, ќе те линчуваат. ![]() Среќа моја што не го гледам. Од видеото кај што ја пеее “One“ - има убав глас дечкото, нека си победи. Само не ја разбирам еуфоријата и споредбите со Тоше. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
...Ko to tamo peva
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |