|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 65> |
Автор | |
bellas
Група Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navivam za Daniel samo oti e makedonec...no realno momceto ne pripaga na toj svet...a i da pobedi ,sto mu posakuvam od sesrce tesko deka ke se probie na nasata scena...sepak nie sme nacia kaj koja nepominuva se i sesto kako sto e primer vo drugite zemji na balkanov
|
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе остајте го кајмак не му дал 1000 еу, затоа и му е криво и зборува глупости ахахх
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Најдобрите од овој вторник
Подобро изведено отколку оригиналната верзја; Со каква леснотија ја испеа претешката песна од Јелена Томашевиќ
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оној кој ќе каже последен сум јас !!!
Ве замолувам во иднина да нема навреди кон членови , модератори ... сеедно ... Нити една буква од било каква навредлива содржина нема да стои јавно тука , во зависност од тоа до каде ќе оди навредата во консултација со модератори ќе следи казната ... Можете да си кажете слободно што и кој/и ви се и не ви се допаѓа/аат , но тоа да биде на ниво на критика а не на навреда ! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mene i da mi dadat jas ne sum sto bi rekle prilepcani ,,"davaj gz " ..vidi detevo kako pee Изменето од laki_bu - 24.Јануари.2014 во 22:45 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..maliov moze da mu bide profesor na kajmakot..., ama ne se zamara so nego
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Видов претходните два настапи ахахахаха смешки дури и од своите ментори критики имаа,
А за Кајмак критика досега не ум чул освен кога беа во Боот Камп и се извлече а за овие двајца на секој настап критика ајде жали за тие 1000 еу
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ko to tamo peva
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууу, па тука не смееш да искажеш поразлично мислење, ќе те линчуваат. Среќа моја што не го гледам. Од видеото кај што ја пеее “One“ - има убав глас дечкото, нека си победи. Само не ја разбирам еуфоријата и споредбите со Тоше. |
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve mu gi srcinjata koi gi spomna minatiot pat ....
DANIELE, VOLIMO TE, TI SI NAŠE SRCE: Ovo je snimak koji je rasplakao Kajmakoskog (VIDEO)"Ako sam nekoga uspeo da rasplačem svojim glasom, sada je tačno kakav je to osećaj. Mnogo vas volim i hvala vam", napisao je svojim fanovima zvezda takmičenja "X Factor"Printskrin: Youtube/SoncinjataNaDaniel, Facebook/Daniel Kajmakoski
Daniel Kajmakoski, finalista takmičenja “X Factor“, za kratko vreme postao je muzička regionalna zvezda. Makedonski pevač svakodnevno dobija podršku od svojih fanova na društvenim mrežama, a jedan snimak ga je posebno oduševio. U pitanju je video-klip koji su Danielovi obožavatelji iz Makedonije posvetili njemu tokom takmičenja “X Factor”.
- Ako sam nekoga uspeo da rasplačem svojim glasom, sada je tačno kakav je to osećaj. Pogledajte kako moja sunca (Danielovi fanovi) mogu da rasplaču mene. Mnogo vas volim i hvala vam – napisao je Kajmakoski na svojoj Fejsbuk stranici. http://www.youtube.com/watch?v=MABspJ7jzDEИзменето од Kastro - 25.Јануари.2014 во 20:45 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo edno me interesira ...
......Otkako ke go isfrlat kako prtal , dali ke go spomnuvate tolku.... |
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку со сликички да ја збогатиме темата |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За оние кои навиваат за Илмичка |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojcevo od slikata ...teoretski sansi nema onoj kajmakot da ja bakne , a ne da i vadite moabeti deka mu e devojka....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |