|
МАКЕДОНСКА РИЗНИЦА |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 39> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и за повтурување на сè и сешто со години и никако да мрднеш и сантиметар напред заслужува бан ама ете дека не се дава
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ти не знаеш зошто е тоа така
Пиши му на Каснаковски во лп ќе ти објасни. Он се знае,и не му е мака да повтори. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто и како твојот човек ама на него не му замараш . А тоа не е фер од твоја страна .
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оп оп што ја то видим.... Злосторничко здружување
Јас коментирам на тоа што мене ми пречи. Значи некој да ме убедува што сум,а што не сум,притоа да нема аргументи за кој и што е. Но воопшто не би навлегувал во тоа,оти најверојатно ќе бидам ист како нив. Искрено не знам кој тоа тука е мој човек. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистината е што историјата се пишува од победниците и се тумачи од секој како што сака . Така и вашата работа . Дури уште полошо .Немате победа ама тумачите како што ви одговра .
Изменето од емил - 25.Јануари.2014 во 20:10 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега ме збуни.
Ама ај наша работа... Кога ти така велиш нека сме победници,тумачете си како Ви одговара,а колку и да е лошо тоа му е терајте си по наредба. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете ти додека одговорив,ти си сменил мислењето.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се договоривме .
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А видов видов Каснаковски влезе,па сте си брифирале околу конечниот став до понатаму...
Него ај отидов јас низ повесели теми...Да не случајно погрешно ме сфатиш. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вашето мислење е небитно за нас во оваа тема . Како и што напишав предходно победниците ја пишуват историјата . Само луѓево на југозапад од современа Бугарија ја тумачат историјата како на нив им одговара .
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои работи едноставно времето не ги менува,поготово не нацизамот.
Или и доколку ги менува,педесетина години малце се... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно. Инаетот и тоа да си тврдоглав не се менуваат .
|
|
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata e za "Makedonskata riznica".
Mungosot da dojde i da objasni zosto nemaat veke interesni materijali. Se soocile so vistinanata? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вашата е уште потешка. Ние сме си дома. Вие шетате по куќите на соседите, како трговски застапници кои сакаат да продадат производ кој никој не сака да им го купи. Тоа мора да е или од некаков интерес или од голема досада. П.С. Еве ви ново, четврто полувреме, пак да си имате занимација. Митриќески ќе снима филм за „Цар Самоил“ |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |