IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 65>
Автор
Порака
bellas Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2014
Статус: Офлајн
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bellas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 23:19
navivam za Daniel samo oti e makedonec...no realno momceto ne pripaga na toj svet...a i da pobedi ,sto mu posakuvam od sesrce tesko deka ke se probie na nasata scena...sepak nie sme nacia kaj koja nepominuva se i sesto kako sto e primer vo drugite zemji na balkanov
Кон врв
Crna Arapina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2013
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna Arapina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2014 во 12:46
Абе остајте го кајмак не му дал 1000 еу, затоа и му е криво и зборува глупости ахахх
Train hard,Fight easy !
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2014 во 14:45
Најдобрите од овој вторник да

Подобро изведено отколку оригиналната верзја;

Со каква леснотија ја испеа претешката песна од Јелена Томашевиќголема насмевка
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2014 во 15:41
Оној кој ќе каже последен сум јас !!!
Ве замолувам во иднина да нема навреди кон членови , модератори ... сеедно ...
Нити една буква од било каква навредлива содржина нема да стои јавно тука , во зависност од тоа до каде ќе оди навредата во консултација со модератори ќе следи казната ...
Можете да си кажете слободно што и кој/и ви се и не ви се допаѓа/аат , но тоа да биде на ниво на критика а не на навреда !
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2014 во 22:37
Originally posted by Crna Arapina Crna Arapina напиша:

Абе остајте го кајмак не му дал 1000 еу, затоа и му е криво и зборува глупости ахахх

...mene i da mi dadat jas ne sum sto bi rekle prilepcani ,,"davaj gz " намигнување..vidi detevo kako peeда

Изменето од laki_bu - 24.Јануари.2014 во 22:45
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2014 во 22:51
..maliov moze da mu bide profesor na kajmakot..., ama ne se zamara so nego намигнување

Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Crna Arapina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2013
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna Arapina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 11:07
Видов претходните два настапи ахахахаха смешки дури и од своите ментори критики имаа, 
А за Кајмак критика досега не ум чул освен кога беа во Боот Камп и се извлече а за овие двајца на секој настап критика ајде жали за тие 1000 еу
Train hard,Fight easy !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 17:49
...Ko to tamo pevaсвиркањегазење од смеење
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 17:59

Аууу, па тука не смееш да искажеш поразлично мислење, ќе те линчуваат.изненадување
Среќа моја што не го гледам.

Од видеото кај што ја пеее “One“ - има убав глас дечкото, нека си победи.
Само не ја разбирам еуфоријата и споредбите со Тоше.

Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 20:44
Eve mu gi srcinjata koi gi spomna minatiot pat .... 

DANIELE, VOLIMO TE, TI SI NAŠE SRCE: Ovo je snimak koji je rasplakao Kajmakoskog (VIDEO)

"Ako sam nekoga uspeo da rasplačem svojim glasom, sada je tačno kakav je to osećaj. Mnogo vas volim i hvala vam", napisao je svojim fanovima zvezda takmičenja "X Factor"

Printskrin: Youtube/SoncinjataNaDaniel, Facebook/Daniel KajmakoskiPrintskrin: Youtube/SoncinjataNaDaniel, Facebook/Daniel Kajmakoski

Daniel Kajmakoski, finalista takmičenja “X Factor“, za kratko vreme postao je muzička regionalna zvezda. Makedonski pevač svakodnevno dobija podršku od svojih fanova na društvenim mrežama, a jedan snimak ga je posebno oduševio.

U pitanju je video-klip koji su Danielovi obožavatelji iz Makedonije posvetili njemu tokom takmičenja “X Factor”.

- Ako sam nekoga uspeo da rasplačem svojim glasom, sada je tačno kakav je to osećaj. Pogledajte kako moja sunca (Danielovi fanovi) mogu da rasplaču mene. Mnogo vas volim i hvala vam – napisao je Kajmakoski na svojoj Fejsbuk stranici.

http://www.youtube.com/watch?v=MABspJ7jzDE

Изменето од Kastro - 25.Јануари.2014 во 20:45
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 22:11
Samo edno me interesira ...
......Otkako ke go isfrlat kako prtal , dali ke go spomnuvate tolku....
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 22:12

Слика

Малку со сликички да ја збогатиме тематасреќа
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 22:14
Слика
За оние кои навиваат за Илмичкаголема насмевка
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2014 во 22:14
Devojcevo od slikata ...teoretski sansi nema onoj kajmakot da ja bakne , a ne da i vadite moabeti deka mu e devojka....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.