![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 65> |
Автор | |
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Видов претходните два настапи ахахахаха смешки дури и од своите ментори критики имаа,
А за Кајмак критика досега не ум чул освен кога беа во Боот Камп и се извлече а за овие двајца на секој настап критика ајде жали за тие 1000 еу
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
..maliov moze da mu bide profesor na kajmakot..., ama ne se zamara so nego
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
...mene i da mi dadat jas ne sum sto bi rekle prilepcani ,,"davaj gz " ![]() ![]() Изменето од laki_bu - 24.Јануари.2014 во 22:45 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Оној кој ќе каже последен сум јас !!!
Ве замолувам во иднина да нема навреди кон членови , модератори ... сеедно ... Нити една буква од било каква навредлива содржина нема да стои јавно тука , во зависност од тоа до каде ќе оди навредата во консултација со модератори ќе следи казната ... Можете да си кажете слободно што и кој/и ви се и не ви се допаѓа/аат , но тоа да биде на ниво на критика а не на навреда ! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Најдобрите од овој вторник
![]() Подобро изведено отколку оригиналната верзја; Со каква леснотија ја испеа претешката песна од Јелена Томашевиќ
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Абе остајте го кајмак не му дал 1000 еу, затоа и му е криво и зборува глупости ахахх
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
bellas ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
navivam za Daniel samo oti e makedonec...no realno momceto ne pripaga na toj svet...a i da pobedi ,sto mu posakuvam od sesrce tesko deka ke se probie na nasata scena...sepak nie sme nacia kaj koja nepominuva se i sesto kako sto e primer vo drugite zemji na balkanov
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Arno velis ,aj da se drzime do temava
![]() Da bidam iskren od posledniot X Faktor bev vooduseven ...kandidatite ,odnosno poveketo od niv ovoj pat pokazaa vistinski kvalitet ...
Nemav moznost Ilma I Doktori da gi vidam I zatoa ke se vozdrzam od komentar za niv .
U4 I Aleksandra S se onie koi spored mene ke go napustat XFaktor odnosno treba da go napustat vo periodot koj sledi, megu prvite ..Koga gi slusam devojcinjata sekogas cinam deka peat samo dve ,plavana imam cuvstvo deka cello vreme si otvara samo usta ...
Aleksandra S ..da bidam iskren ovoj pat bev dekoncetriran ..nemozev da se skoncetriram od nejzinite corapcinja ili helanki sto li bea ...cello vreme si se prasuvav skinati li I se ili ne
![]() ![]() ![]() Haris ...pak ke kazam ,si pee ubavo deteto no Emina epten go forsira ...ne go lajkuvam bash
Aleksandra B za prv pat mi ostavi vpecatok...I ovoj pat mi se dopadna
Tamara mi se dopaga definitvino I kako pee I kako ja izveduva sekoja od pesnite...mene sekoja ispeana pesna od nejze mi e kvalitetno ispeana ...ona spored mene e ednistvenata kandidatka koja znae suptilno da flertuva so publikata , nesto sto mislam deka se bara vo show biznisot...
Aleksa mi e super ,odlicen vocal ,odlicno pee no mislam deka do sega ne sum go slusnal da izveduva nekoja poteska pesna zatoa I ne sum nesto posebno woow vooduseven...
Maid bese odlicen no I ja se slozuvam so Valerija on ima balkanski a ne svetski X Faktor,
Lukijan ovoj pat navistina me voodusevi deckoto,ispea sovrseno ,sekoja cest.
Daniel ,nemam komentar ...prv pat koga zagledav XFaktor I koga trebase on da pocne da pee si rekov koj li e ovoj pa sega? Koga pocna da pee ja ostanav podzinat ...znaci do sega sekoja ispeana pesna od nego mene me voodusevuva..Mi se dopaga ,deckoto e odlicen ...fakt deka bidejki e Makedonec se osekam gord koga go slusam ,no fakt e deka I pokraj toa sto sum Makedonec dokolku toj ne pee dobro ja ne ni bi mozel da go osekam ona cuvstvo na gordost koe go osekam...
Da ,koga zboram za Makedoncite ke go spomnam I Fifi ...koga go gledav se bunev si vikav cek ova bese zensko so muski maniri ili musko so zenski maniri ...me bunea so ona "devojke"..nejse ..Fifi voopsto ne mi se dopagase I mi bese degutantno koga go gledav no mora da priznaam ovoj pat navistina mi se dopadna kako ispea I si rekov ej bravo ...za zal ispadnaa
![]() Kako I da e ja da trebase da biram ke ja isfrlev Aleksandra....
Edvam cekam vtornik ,vidime Daniel sto ke napravi I sekako navivam za nego
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Луѓеее, убави и паметни, да не ви го извадам камшикот па да почнам да тепам.
За еден Кајмак се испокаравте, замисли да беше некоја пршутка така поскапа. Ајде да се држиме до темава или ќе игра Мирко ![]() ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Masko sum ...veruvam deka mnogu mu se ljubomorni I mu zaviiduvaat ![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Кој го преувеличува?
Дечкото вреди,уште на првиот настап се одвои од останатите! Фифи беше добар,но далеку од она што се бара на вакво шоу! Секоја песна умее да ја испее на свој посебен начин,ги фаќа сите тонови пее чисто,нема импровизации! Има став,харизма ,има светско во него! Има фактор! Изменето од Valerija - 23.Јануари.2014 во 18:45 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
...jas ne podcenuvam Makedonsko ,pa uste i kvalitetno....samo nesakam preuvelicuvani raboti.... ....Fifi bese makedonsko i sto mu falese zs ne rekov nesto loso za nego,nea.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Гласај за Босанците бе Лаки!
Од почеток те читам како го подценуваш Македонското и квалитетното! Бог да чува! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Vi gi citam komentarite i sekako i jas tvrdam deka ke pibedi masko, a toa znaci deka kajmakot doma ke si odi , oti masko, MASKO ke pobedi ...
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |