IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 65>
Автор
Порака
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Статус: Офлајн
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 15:54
И според мене девојките се следни...или можеби Александра?
Јас лично би сакала и миленичето на Емина - Харис да излезе.
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 15:59
Сега го слушав дуетот на Емина со Алекса
Прекрасно звучи гласот на Алекса!
Браво!
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 16:00
Александра со нејзината појава
добива гласови од машката публика,
ќе тера изгледа и понатаму.
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 16:03
Така есреќа ...но со оглед на тоа дека женската публика е побројна
и повеќе гласаат како потенцијален ако не и сигурен победник гледам некои од машките учесници.

П.С И мене од сите три дуети највеќе ми се допадна со Алексада

Изменето од Schatzii7 - 23.Јануари.2014 во 16:04
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 16:06
Искрено Х факторот го гледам
само кај Даниел.Она што го пишувам постојано
дека Даниел плени со некоја енергија,харизма,движења на сцена
не го гледам кај останатите.

Маид ме фасцинира со настапот,
ама типот е повеќе за мерак да направи во кафана
или на свадба,значи он поседува Балкански Х-фактор.
Незнам како би се снашол со странските песни.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 16:12
Сите останати кандидати ми се
некако квалификувани само за одреден вид на музика.
Илма и Харис иако имаат одлични гласовни способности
се премлади за да освојат нешто највисоко.

Алекса,Лукијан...ми се предодредени за тип на музика
која ја обожаваат тинејџерите.

Група не би понела победа во никој случај.

Александра Секулич е повеќе за модел отколку за пејачка.

За Маид кажав,кафански пејач,полн со енергија и страст
ама му фали она светското.

Значи останува Даниел:)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 16:17
Така е Шатци.
Со оглед на многубројноста на девојчињата кои гласаат
не водејќи сметка дали пее ок или не,
победникот ќе биде машки кандидатсреќа
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 18:32
Vi gi citam komentarite i sekako i jas tvrdam deka ke pibedi masko, a toa znaci deka kajmakot doma ke si odi , oti masko, MASKO ke pobedi ...
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 18:35
Гласај за Босанците бе Лаки!
Од почеток те читам како  го подценуваш
Македонското и квалитетното!

Бог да чува!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 18:40
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Гласај за Босанците бе Лаки!
Од почеток те читам како  го подценуваш
Македонското и квалитетното!

Бог да чува!

...jas ne podcenuvam Makedonsko ,pa uste i kvalitetno....samo nesakam preuvelicuvani raboti....
....Fifi bese makedonsko i sto mu falese zs ne rekov nesto loso za nego,nea....
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 18:43
Кој го преувеличува?
Дечкото вреди,уште на првиот настап се одвои од останатите!
Фифи беше добар,но далеку од она што се бара на вакво шоу!
Секоја песна умее да ја испее на свој посебен начин,ги фаќа сите тонови
пее чисто,нема импровизации!

Има став,харизма ,има светско во него!
Има фактор!

Изменето од Valerija - 23.Јануари.2014 во 18:45
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 18:54

Masko sum ...veruvam deka mnogu mu se ljubomorni I mu zaviiduvaat голема насмевка

Kako I da e sekoj so svojot problem ...Kajmakovski dokaza deka e kvalitet Makedonec so koj jas licno se gordeam ...koj mu ljubomori nekamu stoi намигнување
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 19:07
Луѓеее, убави и паметни, да не ви го извадам камшикот па да почнам да тепам.
За еден Кајмак се испокаравте, замисли да беше некоја пршутка така поскапа.

Ајде да се држиме до темава или ќе игра Миркотрепкање

Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2014 во 19:48
Arno velis ,aj da se drzime do temava среќа

Da bidam iskren od posledniot X Faktor bev vooduseven ...kandidatite ,odnosno poveketo od niv ovoj pat pokazaa vistinski kvalitet ...

Nemav moznost Ilma I Doktori da gi vidam I zatoa ke se vozdrzam od komentar za niv .
U4 I Aleksandra S se onie koi spored mene ke go napustat XFaktor odnosno treba da go napustat vo periodot koj sledi, megu prvite ..Koga gi slusam devojcinjata sekogas cinam deka peat samo dve ,plavana imam cuvstvo deka cello vreme si otvara samo usta ...
Aleksandra S ..da bidam iskren ovoj pat bev dekoncetriran ..nemozev da se skoncetriram od nejzinite corapcinja ili helanki sto li bea ...cello vreme si se prasuvav skinati li I se ili ne збунетост pa na kraj kako kako letna prema publika me voodusevi вртење со очи...no sepak taka dekoncetriran mozam da kazam deka slusav pomalku I ne mi se bendisa kako pee голема насмевка
Haris ...pak ke kazam ,si pee ubavo deteto no Emina epten go forsira ...ne go lajkuvam bash
Aleksandra B za prv pat mi ostavi vpecatok...I ovoj pat mi se dopadna
Tamara mi se dopaga definitvino I kako pee I kako ja izveduva sekoja od pesnite...mene sekoja ispeana pesna od nejze mi e kvalitetno ispeana ...ona spored mene e ednistvenata kandidatka koja znae suptilno da flertuva so publikata , nesto sto mislam deka se bara vo show biznisot... 
Aleksa mi e super ,odlicen vocal ,odlicno pee no mislam deka do sega ne sum go slusnal da izveduva nekoja poteska pesna zatoa I ne sum nesto posebno woow vooduseven...
Maid bese odlicen no I ja se slozuvam so Valerija on ima balkanski a ne svetski X Faktor,
Lukijan ovoj pat navistina me voodusevi deckoto,ispea sovrseno ,sekoja cest.
Daniel ,nemam komentar ...prv pat koga zagledav XFaktor I koga trebase on da pocne da pee si rekov koj li e ovoj pa sega? Koga pocna da pee ja ostanav podzinat ...znaci do sega sekoja ispeana pesna od nego mene me voodusevuva..Mi se dopaga ,deckoto e odlicen ...fakt deka bidejki e Makedonec se osekam gord koga go slusam ,no fakt e deka I pokraj toa sto sum Makedonec dokolku toj ne pee dobro ja ne ni bi mozel da go osekam ona cuvstvo na gordost koe go osekam...
Da ,koga zboram za Makedoncite ke go spomnam I Fifi ...koga go gledav se bunev si vikav cek ova bese zensko so muski maniri ili musko so zenski maniri ...me bunea so ona "devojke"..nejse ..Fifi voopsto ne mi se dopagase I mi bese degutantno koga go gledav no mora da priznaam ovoj pat navistina mi se dopadna kako ispea I si rekov ej bravo ...za zal ispadnaa  тага No ne po negova vina ,bidejki on ja iznose cela pesna Marinela mu falsirase....
Kako I da e ja da trebase da biram ke ja isfrlev Aleksandra....

Edvam cekam vtornik ,vidime Daniel sto ke napravi I sekako navivam za nego да

Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.