|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 65> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И според мене девојките се следни...или можеби Александра?
Јас лично би сакала и миленичето на Емина - Харис да излезе.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега го слушав дуетот на Емина со Алекса
Прекрасно звучи гласот на Алекса! Браво! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Александра со нејзината појава
добива гласови од машката публика, ќе тера изгледа и понатаму. |
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е ...но со оглед на тоа дека женската публика е побројна
и повеќе гласаат како потенцијален ако не и сигурен победник гледам некои од машките учесници. П.С И мене од сите три дуети највеќе ми се допадна со Алекса
Изменето од Schatzii7 - 23.Јануари.2014 во 16:04 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено Х факторот го гледам
само кај Даниел.Она што го пишувам постојано дека Даниел плени со некоја енергија,харизма,движења на сцена не го гледам кај останатите. Маид ме фасцинира со настапот, ама типот е повеќе за мерак да направи во кафана или на свадба,значи он поседува Балкански Х-фактор. Незнам како би се снашол со странските песни. |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите останати кандидати ми се
некако квалификувани само за одреден вид на музика. Илма и Харис иако имаат одлични гласовни способности се премлади за да освојат нешто највисоко. Алекса,Лукијан...ми се предодредени за тип на музика која ја обожаваат тинејџерите. Група не би понела победа во никој случај. Александра Секулич е повеќе за модел отколку за пејачка. За Маид кажав,кафански пејач,полн со енергија и страст ама му фали она светското. Значи останува Даниел:) |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е Шатци.
Со оглед на многубројноста на девојчињата кои гласаат не водејќи сметка дали пее ок или не, победникот ќе биде машки кандидат |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vi gi citam komentarite i sekako i jas tvrdam deka ke pibedi masko, a toa znaci deka kajmakot doma ke si odi , oti masko, MASKO ke pobedi ...
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласај за Босанците бе Лаки!
Од почеток те читам како го подценуваш Македонското и квалитетното! Бог да чува! |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas ne podcenuvam Makedonsko ,pa uste i kvalitetno....samo nesakam preuvelicuvani raboti.... ....Fifi bese makedonsko i sto mu falese zs ne rekov nesto loso za nego,nea.... |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој го преувеличува?
Дечкото вреди,уште на првиот настап се одвои од останатите! Фифи беше добар,но далеку од она што се бара на вакво шоу! Секоја песна умее да ја испее на свој посебен начин,ги фаќа сите тонови пее чисто,нема импровизации! Има став,харизма ,има светско во него! Има фактор! Изменето од Valerija - 23.Јануари.2014 во 18:45 |
|
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Masko sum ...veruvam deka mnogu mu se ljubomorni I mu zaviiduvaat Kako I da e sekoj so svojot problem ...Kajmakovski dokaza deka e kvalitet Makedonec so koj jas licno se gordeam ...koj mu ljubomori nekamu stoi |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓеее, убави и паметни, да не ви го извадам камшикот па да почнам да тепам.
За еден Кајмак се испокаравте, замисли да беше некоја пршутка така поскапа. Ајде да се држиме до темава или ќе игра Мирко |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arno velis ,aj da se drzime do temava
Da bidam iskren od posledniot X Faktor bev vooduseven ...kandidatite ,odnosno poveketo od niv ovoj pat pokazaa vistinski kvalitet ...
Nemav moznost Ilma I Doktori da gi vidam I zatoa ke se vozdrzam od komentar za niv .
U4 I Aleksandra S se onie koi spored mene ke go napustat XFaktor odnosno treba da go napustat vo periodot koj sledi, megu prvite ..Koga gi slusam devojcinjata sekogas cinam deka peat samo dve ,plavana imam cuvstvo deka cello vreme si otvara samo usta ...
Aleksandra S ..da bidam iskren ovoj pat bev dekoncetriran ..nemozev da se skoncetriram od nejzinite corapcinja ili helanki sto li bea ...cello vreme si se prasuvav skinati li I se ili ne pa na kraj kako kako letna prema publika me voodusevi ...no sepak taka dekoncetriran mozam da kazam deka slusav pomalku I ne mi se bendisa kako pee
Haris ...pak ke kazam ,si pee ubavo deteto no Emina epten go forsira ...ne go lajkuvam bash
Aleksandra B za prv pat mi ostavi vpecatok...I ovoj pat mi se dopadna
Tamara mi se dopaga definitvino I kako pee I kako ja izveduva sekoja od pesnite...mene sekoja ispeana pesna od nejze mi e kvalitetno ispeana ...ona spored mene e ednistvenata kandidatka koja znae suptilno da flertuva so publikata , nesto sto mislam deka se bara vo show biznisot...
Aleksa mi e super ,odlicen vocal ,odlicno pee no mislam deka do sega ne sum go slusnal da izveduva nekoja poteska pesna zatoa I ne sum nesto posebno woow vooduseven...
Maid bese odlicen no I ja se slozuvam so Valerija on ima balkanski a ne svetski X Faktor,
Lukijan ovoj pat navistina me voodusevi deckoto,ispea sovrseno ,sekoja cest.
Daniel ,nemam komentar ...prv pat koga zagledav XFaktor I koga trebase on da pocne da pee si rekov koj li e ovoj pa sega? Koga pocna da pee ja ostanav podzinat ...znaci do sega sekoja ispeana pesna od nego mene me voodusevuva..Mi se dopaga ,deckoto e odlicen ...fakt deka bidejki e Makedonec se osekam gord koga go slusam ,no fakt e deka I pokraj toa sto sum Makedonec dokolku toj ne pee dobro ja ne ni bi mozel da go osekam ona cuvstvo na gordost koe go osekam...
Da ,koga zboram za Makedoncite ke go spomnam I Fifi ...koga go gledav se bunev si vikav cek ova bese zensko so muski maniri ili musko so zenski maniri ...me bunea so ona "devojke"..nejse ..Fifi voopsto ne mi se dopagase I mi bese degutantno koga go gledav no mora da priznaam ovoj pat navistina mi se dopadna kako ispea I si rekov ej bravo ...za zal ispadnaa No ne po negova vina ,bidejki on ja iznose cela pesna Marinela mu falsirase....
Kako I da e ja da trebase da biram ke ja isfrlev Aleksandra....
Edvam cekam vtornik ,vidime Daniel sto ke napravi I sekako navivam za nego
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |