|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 65> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako vecerva go isfrlat onoj kajmakot.....castam vecera u nostalgija
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку и да не го обожавам дечково морам да признаам
Лукијан беше најдобар од сите вечерва |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи вака:))
Девојките и Докторчињата неможат да ме воодушеват повеќе очигледно. Настрана техничкиот проблем на цд-то,не ми се допадна целата изведба на песната. Плус тежината само на двајца! Илма ме воодушеви.Малата е чудо за нејзините 13 години има разлика од момент кога ја осеќа песната до момент кога не пее од срце. Големото враќање на Маид Енергија,импровизација,пеење од душа! Бравооо за Маид,не се сомневав во дечкото од сам почеток. Тамара,подобра од минатиот,ама уште треба за да не разубеди во она што го видовме ! Александра остави впечаток со сценскиот настап и далеку поубедлива од минатиот пат. Харис-претешка песна за негови години. Даниел,за мене секогаш блиску до совршеност-има место и за некоја ситна грешка. Предобар сценски настап,јак флуид со девојката,енергија која плени и емоција од дното на срцето.Имам забележамо дека во изведба на песни на мк јазик,Даниел има некоја блага потешкотија,можеби тоа се должи на 18 -те год минати навор од Мк.Песната од Лозано ја долови на свој начин и тоа е она кое мене ме фасцинира.Нема имитација,свој настап,свој печат.За мене број еден и понатаму! Алекса,сличен на минатиот пат,не ме допре баш! Лукијан,одличен! Другата Александра,премоќен глас и настап. Фифи како и секогаш оригинален,Маринела се шлепа на него:) Да не прескокнав некого Изменето од Valerija - 21.Јануари.2014 во 23:47 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи од збор до збор се сложувам со Валерија
Изменето од Gabriela_S - 21.Јануари.2014 во 23:53 |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Илма ја пропуштив вечерва, но кога ја слушнав накратко
перфектно звучеше...некои кандидати би ги пратила слободно на Златно Славејче не се за тука. А Даниел не ме воодушевува кога пее на Мк.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Александра
Х2О не ги сакав од почетокот и мислам дека многу порано требаше да испаднат.
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fifi ne e peder , pederi se tie sto ne glasaa za nego
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала за комплиментот
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фифи да настапуваше соло,мислам
ќе постигнеше повеќе,ама што е тука е! Александра некако ме изненади со песната на спасот! Браво за неа! |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го обожавам,од почеток знам дека е THE BEST! |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da zamolam da ne stavate sliki od ovoj kajmakot,,,oti mi ide na nervi negovata selska faca
Изменето од laki_bu - 22.Јануари.2014 во 00:44 |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неможам посебно да извојам кој беше најдобар кој најлош.
Некако сите ми беа подобри од пред тоа,и сите ми беше убаво да ги слушам. Освен Даниел кои го рокнав до 100ка кога пееше од кеиф дека ја сакам песната,и дека е наша. H2O очекував дека ќе испаднат,нема што од нив веќе да се види. Емина досадна е со солзиве нејзини. А водителкава,не ми беше нешто од кај слаба па и црно стегната со колан. И нашава не ја бива....што и стана на Снеже па не беше таква. |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маид распали , очекувано ... H2O конечно дома ...
Допрва ни следат интересни лајв настапи Ако во последна тројка останат Даниел , Маид и Тамара никад не би зажалил што сум седел да гледам Х-Фактор
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даниел го огреа сонце, а сонцето на Фифи зајдеДаниел Кајмакоски импресионираше со својата прекрасна изведба на „Сонце не ме грее“ од Лозано и успеа да ги добие пофалбите од жирито, но и големиот аплауз на публиката во Белград. Кристина Ковач беше толку многу импресионирана, што дури и го нарече Даниел потенцијален победник на X-Factor, а потоа Емина го пофали дека тој тотално растурил! Жељко целата работа ја сврти на шега, па гордо и рече на Кристина дека уригирал и преку врски го добил Даниел во својот тим. Откако денеска објавивме дека оваа вечер е вечер на домашна музика, т.е. дека натпреварувачите ќе пеат песни на својот мајчин јазик,
веднаш на интернет се појавија коментари со можната песна со која ќе
настапат Даниел и Фифи. Ние направивме и анкета во која на нашите
читатели им овозможивме да погодат со чија песна ќе настапи вечерва
Даниел, а најмногу гласови имаше Владо Јаневски со 37%, додека Лозано
имаше само 10% од гласовите. Алексадра прва ја испеа песната „Одлазим, а волим те“ од Оливер Мандич, додека дуото H2O ја испејаа познатата песна Follow Rivers. Да бидеме реални Александра нема толку добри гласовни способности како што имаат Фифи и Маринела, но последната изведба ја „извади од калта“. Сепак, жирито одлучи ова да биде последен настап на X-Factor за нашата Фифи и Маринела. Ние и посакуваме на Фифи многу среќа понатаму во нејзината кариера. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |