IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 65>
Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2014 во 21:03
ako vecerva go isfrlat onoj kajmakot.....castam vecera u nostalgija
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2014 во 23:25
Колку и да не го обожавам дечково морам да признаам 
Лукијан беше најдобар од сите вечервада

»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2014 во 23:45
Значи вака:))

Девојките и Докторчињата неможат да ме воодушеват повеќе очигледно.
Настрана техничкиот проблем на цд-то,не ми се допадна целата изведба на песната.
Плус тежината само на двајца!

Илма ме воодушеви.Малата е чудо за нејзините 13 години
има разлика од момент кога ја осеќа песната до момент кога не пее од срце.

Големото враќање на Маидголема насмевка
Енергија,импровизација,пеење од душа!

Бравооо за Маид,не се сомневав во дечкото од сам почеток.

Тамара,подобра од минатиот,ама уште треба за да не разубеди во она што го видовме !

Александра остави впечаток со сценскиот настап и далеку поубедлива од минатиот пат.

Харис-претешка песна за негови години.

Даниел,за мене секогаш блиску до совршеност-има место и за некоја ситна грешка.
Предобар сценски настап,јак флуид со девојката,енергија која плени и емоција од дното на срцето.Имам забележамо дека во изведба на песни на мк јазик,Даниел има некоја блага потешкотија,можеби тоа се должи на 18 -те год минати навор од Мк.Песната од Лозано ја долови на свој начин  и тоа е она кое мене ме фасцинира.Нема имитација,свој настап,свој печат.За мене број еден и понатаму!

Алекса,сличен на минатиот пат,не ме допре баш!

Лукијан,одличен!

Другата Александра,премоќен глас и настап.

Фифи како и секогаш оригинален,Маринела се шлепа на него:)

Да не прескокнав некогоголема насмевка

Изменето од Valerija - 21.Јануари.2014 во 23:47
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2014 во 23:53
значи од збор до збор се сложувам со Валерија големо гушкање

Изменето од Gabriela_S - 21.Јануари.2014 во 23:53
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2014 во 23:53
Илма ја пропуштив вечерва, но кога ја слушнав накратко
перфектно звучеше...некои кандидати би ги пратила слободно на Златно Славејче
не се за тука. А Даниел не ме воодушевува кога пее на Мк.
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 00:28
Александра да 
Х2О не ги сакав од почетокот и мислам дека многу порано требаше да испаднат.
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 00:29
fifi ne e peder , pederi se tie sto ne glasaa za nego
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 00:30
фала за комплиментот трепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 00:32
Фифи да настапуваше соло,мислам
ќе постигнеше повеќе,ама што е тука е!

Александра некако ме изненади со
песната на спасот!
Браво за неа!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 00:36

Слика

Го обожавам,од почеток знам дека е THE BEST!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 00:43
da zamolam da ne stavate sliki od ovoj kajmakot,,,oti mi ide na nervi negovata selska faca

Изменето од laki_bu - 22.Јануари.2014 во 00:44
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 01:30
Неможам посебно да извојам кој беше најдобар кој најлош.
Некако сите ми беа подобри од пред тоа,и сите ми беше убаво да ги слушам.
Освен Даниел кои го рокнав до 100ка кога пееше од кеиф дека ја сакам песната,и дека е наша.
H2O очекував дека ќе испаднат,нема што од нив веќе да се види.

Емина досадна е со солзиве нејзини.
А водителкава,не ми беше нешто од кај слаба па и црно стегната со колан.
И нашава не ја бива....што и стана на Снеже па не беше таква.
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 01:39
Маид распали , очекувано ... H2O конечно дома ... 
Допрва ни следат интересни лајв настапи голема насмевка Ако во последна тројка останат Даниел , Маид и Тамара никад не би зажалил што сум седел да гледам Х-Фактор плазење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2014 во 07:07

Даниел го огреа сонце, а сонцето на Фифи зајде

Даниел Кајмакоски импресионираше со својата прекрасна изведба на „Сонце не ме грее“ од Лозано и успеа да ги добие пофалбите од жирито, но и големиот аплауз на публиката во Белград. Кристина Ковач беше толку многу импресионирана, што дури и го нарече Даниел потенцијален победник на X-Factor, а потоа Емина го пофали дека тој тотално растурил! Жељко целата работа ја сврти на шега, па гордо и рече на Кристина дека уригирал и преку врски го добил Даниел во својот тим.

Откако денеска објавивме дека оваа вечер е вечер на домашна музика, т.е. дека натпреварувачите ќе пеат песни на својот мајчин јазик, веднаш на интернет се појавија коментари со можната песна со која ќе настапат Даниел и Фифи. Ние направивме и анкета во која на нашите читатели им овозможивме да погодат со чија песна ќе настапи вечерва Даниел, а најмногу гласови имаше Владо Јаневски со 37%, додека Лозано имаше само 10% од гласовите.

Фифи, бидејќи е во дует со Маринела и заедно го сочинуваат дуото H20, за разлика од Даниел не пееше на својот мајчин јазик, туку настапи на српски јазик,  односно мајчиниот јазик на Маринела. Тие ја испејаа песната „Чувам те“ од Александра Радович. Фифи беше прекрасна, а нејзината изведба ги воодушеви и членовите на жирито. Единствена нивна забелешка беше тоа дека Кристина им одбрала погрешна песна. За жал, нивната изведба не беше добра за гласачите, па според тоа тие заедно со Александра Секулич мораа да пеат уште еднаш.

Алексадра прва ја испеа песната „Одлазим, а волим те“ од Оливер Мандич, додека дуото H2O ја испејаа познатата песна Follow Rivers. Да бидеме реални Александра нема толку добри гласовни способности како што имаат Фифи и Маринела, но последната изведба ја „извади од калта“. Сепак, жирито одлучи ова да биде последен настап на X-Factor за нашата Фифи и Маринела. Ние и посакуваме на Фифи многу среќа понатаму во нејзината кариера.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.