|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 65> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги забораваш и фамилија Џогани
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да и тие
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
Crna Arapina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да водителкана е како закачалка за алишта таа Ана
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене лично повеќе ми се допадна ОТ... имаше интересни ситуации... Факторов е безвезе...
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас најмногу сакав да гледам Операција Триумф
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovde indirektno za mene se raboti.... ...Daj objasni mi te molam sto pokaza onoj kajmakoski ... ,..Sto e toa sto toj ima , a nitu eden drug go nema ... Kako prvo muzicki e nepismen , a kako vtoro ,,,so parite od Avstrija gi plakja glasacite ..dajte mu malter da vi napravi , a ne pesna da pee
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас исто би рекла за Тамара,воопшто не вложува во ништо А за Фифито.....морале ли баш него да го натегнат во хеланки и куса блуза абее ќе почне за брзо време да се филма, пеење слабо од нив. Даниел...добар беше,после Тоше неможе никој приметливо е колку Жељко му е поддршка Илма испеа супер...па има 14 год што очекувате од неа емоции на сцена,се што испеа до сега немаше грешка. Алексо или Алекса како ли му е право име.....минатиот пат беше подобар Плавушата со пирс на уста мене смешна ми беше во стајлингот.....уствари она ми е секогаш смешна со фаците нејзини како да плаче кога пее. Тоа што враќаат исфрлени кандидати,не ми е некако прифатливо бидејќи не биле сите на исто рамниште во исто време. А Емина ми е секогаш убава,посебно накитот и се што носи. засега толку |
||
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Де бе Лаки што ти е? Па дечкото не се занесува и не е музички неписмен Нели има соработувано со Каролина Гочева |
||
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......
..Pa i jas imam sorabotuvano so Milco Mancevski ...a pojma nemam od film
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Crna Arapina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е сега што кажаааа, човекот во Австрија учел музичко школо он бил музички неписмен само се бламираш ,па уште ги плаќал гласачите ахахахахах смешки си
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
Crna Arapina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за ЕМина да не збориме ,преска јадев паштета, она се кладам има повеќе пудра на фејсот едноставно Кајмак е најдобар
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Тоа е во крвта на Балканецот,на Македонецот!
Да се плука врз се она што е наше и квалитетно! Не би коментирала повеќе за талентот на Даниел зашто нема потреба,од авион се гледа колку вреди дечкото! Само напред Даниел! |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти Лаки,
слободно преслушај ја првата песна и проследи го првиот настап на Даниел ќе ти се појасни она што ти е матно Човеков е незаменлив и единствен за победа! Даниел го надмина Даниел (Red) дури и Боно (One love)! |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Crna Arapina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
остај го ни самиот не знае што збори
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |