![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 65> |
Автор | |
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ахам оти нема влакна на јазикот
![]() |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Ne e do kandidatite na Zeljko , izgleda publikata nesto na Zeljko mu zameruva , pa vaka mu vrakja
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Маја најмалку заслужи да излезе...но тоа е, на крај жирито одлучи.
Жал ми е што испаднаа 2 кандидати на Жељко.
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
..I jas da kazam nesto , da ne ostanam pokus od drugite...
...Vecerva edinstveno sto mi se dopadna kako peese bese onaa malata Ilma .. ...a za scenski nastap ...samo mala zabeleska , nedostasuvase sipka , imase najdobar ..Aleksandra.. ..Onoj Daniel ma koj se palat site , jas odma doma bi go pratil...ma ic bez razmisluvanje ...DOMAAAA
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
"Dont be DUMB ! Размисли пред да напишеш глупост !"
Го копирав твојот потпис колега ![]() Види Х-Фактор се разликува од другите шоу-а , нема никаква врска со безвезната Фарма , Биг Брадер , Лево па десно таквоо ... Жирито би ти рекло дека испеа фалш од почетка до крај ![]() Прв пат вечерва го гледав целосно од почеток до крај шоуто и искрено мислам дека полошо не може да биде , од избор на песни до интерпретација и сценски настап ... утка едно по едно ... Само Даниел и Маја би ги издвоил како најдобри оваа вечер али нажалост Маја испадна ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
... не ми се верува дека на цела нацијаи рипаат кантарите ради дебилности како Х-фактор, Фарма, и слично...
не ми е јасно кој популарност ја имаат овие „шоуа“ во србија, ама дефинитивно срам ми е да кажам дека сум дел од оваа нација, со оглед на тоа што е популарно кај нас... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
samo Daniel...
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Тамара ми беше фаворитка
од сам почеток заедно со Даниел:) Сепак Даниел е број еден скромно момче со светски - фактор:) Навивам за него и само за него! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Мои фаворити за победа Даниел, Илма или Маја
![]() секако дека најмило би ми било да победи Даниел ![]() Изменето од Schatzii7 - 15.Јануари.2014 во 00:09 |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Лукијан го заборавив:)
Малку фалш на почеток ништо страшно,иако мислам дека беше подобар во предходните настапи! |
|
|
|
![]() |
|
Даниел е вонсериски,микс на харизма,скромност
и професионално владеење со сцената ,а со публиката има посебен флуид:) Mислам дека најдобрите песни ги чува за крај,што е и поента:) |
|
|
|
![]() |
|
Ќе го гледаме Маид од наредниот вторник
![]() |
|
![]() |
|
Шатци заедно ќе навиваме да се врати Маид:)
Жељко се изјасни дека ќе си заминел ако не се врати Маид и јас го делам неговото мислење:) |
|
|
|
![]() |
|
Се согласувам со она што го кажа за Маја,
феноменална е и вечерва само таа и Даниел имаа навистина добри песни.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |