IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 65>
Автор
Порака
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 00:17
samo Daniel...да
vivi
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 00:45
... не ми се верува дека на цела нацијаи рипаат кантарите ради дебилности како Х-фактор, Фарма, и слично...
не ми е јасно кој популарност ја имаат овие „шоуа“ во србија, ама дефинитивно срам ми е да кажам дека сум дел од оваа нација, со оглед на тоа што е популарно кај нас...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 00:56
"Dont be DUMB ! Размисли пред да напишеш глупост !" 
Го копирав твојот потпис колега плазење

Види Х-Фактор се разликува од другите шоу-а , нема никаква врска со безвезната Фарма , Биг Брадер , Лево па десно таквоо ... Жирито би ти рекло дека испеа фалш од почетка до крај смеење

Прв пат вечерва го гледав целосно од почеток до крај шоуто и искрено мислам дека полошо не може да биде , од избор на песни до интерпретација и сценски настап ... утка едно по едно ... Само Даниел и Маја би ги издвоил како најдобри оваа вечер али нажалост Маја испадна ... 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 01:00
..I jas da kazam nesto , da ne ostanam pokus od drugite...
...Vecerva edinstveno sto mi se dopadna kako peese bese onaa malata Ilma ..
...a za scenski nastap ...samo mala zabeleska , nedostasuvase sipka , imase najdobar ..Aleksandra..
..Onoj Daniel ma koj se palat site , jas odma doma bi go pratil...ma ic bez razmisluvanje ...DOMAAAA
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 01:02
Маја најмалку заслужи да излезе...но тоа е, на крај жирито одлучи.
Жал ми е што испаднаа 2 кандидати на Жељко.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 01:04
Originally posted by Schatzii7 Schatzii7 напиша:

Маја најмалку заслужи да излезе...но тоа е, на крај жирито одлучи.
Жал ми е што испаднаа 2 кандидати на Жељко.

Ne e do kandidatite na Zeljko , izgleda publikata nesto na Zeljko mu zameruva , pa vaka mu vrakja
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 01:05
Ахам оти нема влакна на јазикотголема насмевка
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 01:32
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

..I jas da kazam nesto , da ne ostanam pokus od drugite...
...Vecerva edinstveno sto mi se dopadna kako peese bese onaa malata Ilma ..
...a za scenski nastap ...samo mala zabeleska , nedostasuvase sipka , imase najdobar ..Aleksandra..
..Onoj Daniel ma koj se palat site , jas odma doma bi go pratil...ma ic bez razmisluvanje ...DOMAAAA

Ако смеам..
Илма денес имаше најлош настап....на Даниел дефинитивно му лежат странски(стил ко првата аудиција) ја ќе си гласам па нема да дојде дома, ти гласај си за комшика тинамигнување
е за шипката се сложувам, затоа и остана таа а потфрлија подобрите(сдк гласаат љубители на шипки)
И од една страна мило ми е што се враќа Маид, а од друга конкуренција за Кајмак..загриженост
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 02:44
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

"Dont be DUMB ! Размисли пред да напишеш глупост !" 
Го копирав твојот потпис колега плазење

Види Х-Фактор се разликува од другите шоу-а , нема никаква врска со безвезната Фарма , Биг Брадер , Лево па десно таквоо ... Жирито би ти рекло дека испеа фалш од почетка до крај смеење

Прв пат вечерва го гледав целосно од почеток до крај шоуто и искрено мислам дека полошо не може да биде , од избор на песни до интерпретација и сценски настап ... утка едно по едно ... Само Даниел и Маја би ги издвоил како најдобри оваа вечер али нажалост Маја испадна ... 
по што се разликува човече? цел фејсбук ми е пун со статуси за тоа што кажал Жељко... ме заболе мене што кажал жељко, кој е Жељко жити све?
паѓаме во трансови и даваме важност на некој кој во нормални услови е никој и ништо и по некој случај се паднал да им 5 минути слава, а не знае ни да напише песна што е најсмешно... а утре ќе пее некои дрн дрн бездушни комерцијални песнички а ла Златно славејче, и средношколки ќе се палат на него зашто бил многу убав
а жири се некои српски пропалици (Жељко искрено само во Македонија е „бог“) кои две благе везе немаат од музика, па они уште солат памет за тоа кој каков талент бил во пеење, во облакање и не знам што...
... а тука нокти се гризат за тоа кој ќе победел... како мене да ми е нешто битно кој ќе победи... и онака нема да го слушам или почитувам во иднина
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 03:18
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

по што се разликува човече? цел фејсбук ми е пун со статуси за тоа што кажал Жељко... ме заболе мене што кажал жељко, кој е Жељко жити све?
паѓаме во трансови и даваме важност на некој кој во нормални услови е никој и ништо и по некој случај се паднал да им 5 минути слава, а не знае ни да напише песна што е најсмешно... а утре ќе пее некои дрн дрн бездушни комерцијални песнички а ла Златно славејче, и средношколки ќе се палат на него зашто бил многу убав
а жири се некои српски пропалици (Жељко искрено само во Македонија е „бог“) кои две благе везе немаат од музика, па они уште солат памет за тоа кој каков талент бил во пеење, во облакање и не знам што...
... а тука нокти се гризат за тоа кој ќе победел... како мене да ми е нешто битно кој ќе победи... и онака нема да го слушам или почитувам во иднина

Аууу човече бриши се тоа од фб голема насмевка Во никој случај не паѓам во транс ... ноу ноу ... ноу веј голема насмевка итс џаст а фан меееен .... Не сме ние виновни што 70% од аудиториумот паѓа во несвест поради тоа 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 08:33
Прв пат читам од некого,Даниел да си замине дома!
Толку некоректен и неиздржан коментар!
Даниел има нешто што го нема ниеден кандидат!
За жал,некои се "слепи"пред вистината!
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 08:42
Мене,лично ми е жал што испадна Маја.
Иако песната за спас,ја отпеа не баш како
што она знае,споредено со девојките,таа беше
далеку подобра.

Александра под хитно треба да отпадне!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 10:59

Публиката одлучи дека сака и понатаму да ги гледа едни од најдобрите натпреварувачи на „Х- фактор Адриа“.

daniel-povtorno-voodusevi-i-fifi-odi-ponatamu-02

Даниел Кајмакоски од групата на Жељко Јоксимовиќ и Фифи како дел од дуото „H2O“ од групата на Кристина Ковач, уште еднаш покажаа зошто се меѓу најдобрите.

Даниел ја отпеа „Чија си“ од нашата музичка легенда, Тоше Проески на сопствен и сосем различен начин од оној на Тоше.

И покрај стравувањето на Кристина дека никој не може да ги пее неговите песни подобро од него, Даниел покажа дека ако не може подбро, тогаш може различно.

daniel-i-fifi-ke-gi-gledame-i-na-slednoto-live-show-na-x-faktor-2

Тој ја изрази и својата голема љубов и почит кон Тоше, со надеж дека нема да наиде на осудувања и забрани за да пее негови песни.

Даниел, исто така, смета дека никој не може да го замени Тоше, но дека неговите песни треба да се пеат.

Она што покрај пеењето го одбележа неговиот настап и за кое сите зборуваа на социјалните мрежи е тоа што неговиот ментор, Жељко Јоксимовиќ, неколку пати повтори дека му дал шанса да пее на мајчин јазик, што беше збунувачки со оглед на тоа што „Чија си“ е на српски јазик.

По бурните реакции, Жељко одлучи да се извини и да се коригира, напоменувајќи дека сега пеел на српски, а наскоро ќе пее на неговиот мајчин јазик, македонскиот.

Даниел се извини што поради неговата настинка и подготовките за синоќешниот настап не се појавил на концертот во Нови Сад, но ќе се поправи на концертот во Охрид, овој петок.

Фифи, пак, заедно со Маринела Џогани ја раздвижија сцената, публиката и жирито. Оригинални и разиграни, придружени од танчери и визуелни ефекти, одлично ја изведоа „Monday morning“ од Фиона.

daniel-i-fifi-ke-gi-gledame-i-na-slednoto-live-show-na-x-faktor-3

Публиката ја препозна нивната позитивна енергија и гласаше за да ги гледаме и на следните настапи во живо.

Кон врв
Crna Arapina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2013
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna Arapina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2014 во 11:22
Само едно знам дека таа Тамара е зелка зелкосана 
и да ТОј Филип не е девојка нека не викаат вие две девојки  , и нека испадне зашто гадно ми е да гледам х фактор заради него , но маркетингот и ЛГБТ заедница која гласа за него си го прават своето 
Train hard,Fight easy !
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.