|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 910111213 65> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo Daniel...
|
|
vivi
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... не ми се верува дека на цела нацијаи рипаат кантарите ради дебилности како Х-фактор, Фарма, и слично...
не ми е јасно кој популарност ја имаат овие „шоуа“ во србија, ама дефинитивно срам ми е да кажам дека сум дел од оваа нација, со оглед на тоа што е популарно кај нас... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Dont be DUMB ! Размисли пред да напишеш глупост !"
Го копирав твојот потпис колега
Види Х-Фактор се разликува од другите шоу-а , нема никаква врска со безвезната Фарма , Биг Брадер , Лево па десно таквоо ... Жирито би ти рекло дека испеа фалш од почетка до крај Прв пат вечерва го гледав целосно од почеток до крај шоуто и искрено мислам дека полошо не може да биде , од избор на песни до интерпретација и сценски настап ... утка едно по едно ... Само Даниел и Маја би ги издвоил како најдобри оваа вечер али нажалост Маја испадна ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..I jas da kazam nesto , da ne ostanam pokus od drugite...
...Vecerva edinstveno sto mi se dopadna kako peese bese onaa malata Ilma .. ...a za scenski nastap ...samo mala zabeleska , nedostasuvase sipka , imase najdobar ..Aleksandra.. ..Onoj Daniel ma koj se palat site , jas odma doma bi go pratil...ma ic bez razmisluvanje ...DOMAAAA
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маја најмалку заслужи да излезе...но тоа е, на крај жирито одлучи.
Жал ми е што испаднаа 2 кандидати на Жељко.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e do kandidatite na Zeljko , izgleda publikata nesto na Zeljko mu zameruva , pa vaka mu vrakja
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахам оти нема влакна на јазикот
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако смеам.. Илма денес имаше најлош настап....на Даниел дефинитивно му лежат странски(стил ко првата аудиција) ја ќе си гласам па нема да дојде дома, ти гласај си за комшика ти е за шипката се сложувам, затоа и остана таа а потфрлија подобрите(сдк гласаат љубители на шипки) И од една страна мило ми е што се враќа Маид, а од друга конкуренција за Кајмак..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паѓаме во трансови и даваме важност на некој кој во нормални услови е никој и ништо и по некој случај се паднал да им 5 минути слава, а не знае ни да напише песна што е најсмешно... а утре ќе пее некои дрн дрн бездушни комерцијални песнички а ла Златно славејче, и средношколки ќе се палат на него зашто бил многу убав а жири се некои српски пропалици (Жељко искрено само во Македонија е „бог“) кои две благе везе немаат од музика, па они уште солат памет за тоа кој каков талент бил во пеење, во облакање и не знам што... ... а тука нокти се гризат за тоа кој ќе победел... како мене да ми е нешто битно кој ќе победи... и онака нема да го слушам или почитувам во иднина |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууу човече бриши се тоа од фб Во никој случај не паѓам во транс ... ноу ноу ... ноу веј итс џаст а фан меееен .... Не сме ние виновни што 70% од аудиториумот паѓа во несвест поради тоа
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прв пат читам од некого,Даниел да си замине дома!
Толку некоректен и неиздржан коментар! Даниел има нешто што го нема ниеден кандидат! За жал,некои се "слепи"пред вистината! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене,лично ми е жал што испадна Маја.
Иако песната за спас,ја отпеа не баш како што она знае,споредено со девојките,таа беше далеку подобра. Александра под хитно треба да отпадне! |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Публиката одлучи дека сака и понатаму да ги гледа едни од најдобрите натпреварувачи на „Х- фактор Адриа“. Даниел Кајмакоски од групата на Жељко Јоксимовиќ и Фифи како дел од дуото „H2O“ од групата на Кристина Ковач, уште еднаш покажаа зошто се меѓу најдобрите. Даниел ја отпеа „Чија си“ од нашата музичка легенда, Тоше Проески на сопствен и сосем различен начин од оној на Тоше. И покрај стравувањето на Кристина дека никој не може да ги пее неговите песни подобро од него, Даниел покажа дека ако не може подбро, тогаш може различно. Тој ја изрази и својата голема љубов и почит кон Тоше, со надеж дека нема да наиде на осудувања и забрани за да пее негови песни. Даниел, исто така, смета дека никој не може да го замени Тоше, но дека неговите песни треба да се пеат. Она што покрај пеењето го одбележа неговиот настап и за кое сите зборуваа на социјалните мрежи е тоа што неговиот ментор, Жељко Јоксимовиќ, неколку пати повтори дека му дал шанса да пее на мајчин јазик, што беше збунувачки со оглед на тоа што „Чија си“ е на српски јазик. По бурните реакции, Жељко одлучи да се извини и да се коригира, напоменувајќи дека сега пеел на српски, а наскоро ќе пее на неговиот мајчин јазик, македонскиот. Даниел се извини што поради неговата настинка и подготовките за синоќешниот настап не се појавил на концертот во Нови Сад, но ќе се поправи на концертот во Охрид, овој петок. Фифи, пак, заедно со Маринела Џогани ја раздвижија сцената, публиката и жирито. Оригинални и разиграни, придружени од танчери и визуелни ефекти, одлично ја изведоа „Monday morning“ од Фиона. Публиката ја препозна нивната позитивна енергија и гласаше за да ги гледаме и на следните настапи во живо. |
|
|
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само едно знам дека таа Тамара е зелка зелкосана
и да ТОј Филип не е девојка нека не викаат вие две девојки , и нека испадне зашто гадно ми е да гледам х фактор заради него , но маркетингот и ЛГБТ заедница која гласа за него си го прават своето
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |