|
Кога сте патувале последен пат и каде? |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 52> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina se rodi!
..i kaj si sega
|
|
vivi
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve i od mene eden pozdrav od Cirih
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Валандово , Струмица
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega pozdrav od Skopje...
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno sum vo Lagos - Nigeria |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozz od Singapur
aj odam da veceram so kolegite od rabota |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde dobrodojdov vo civilizirana zemja Japonija
Grrrrr mraz ladno vamu .... Smrznav .... Aj odam da veceram nesto eve go 20:15h pa ke legnam da spijam pozzz nasi od Osaka Изменето од Mindy - 24.Јануари.2014 во 12:16 |
|
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Крушево пред неколку дена
|
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И како личи на зима?Има снег
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера, за Италија. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој час се вратив од Банско и можам да кажам дека таму видов се се, ама бугари не.
Мислам 1/8 Македонија таму беше. Колку за проба, добро беше. Ама за пак - тешко Банско како зимски рекреативен центар е прилично среден, со многу меани, хотели и (веројатно) една црква до која нозе ми отпаднаа додека стигнав. И таксисти ни за лек. Празник било па немало. Па како да не, празникот е крив. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posleden pat bev vo Tajland ….rabotno se razbira
Sleden let Kuala Lumpur - Malaysia |
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Месец и половина си ги одседов во Москва.
Најубав иако краток беше периодот додека седев на Пушкинскаја. Еден куп лоши спомени,оној потрагичен што ми се расипаа двата телефони и мемориската картичка со поголем број фотографии. Од интересните моменти кога ќе отидете во Москва и слушнете објава: "Уважавајемје пасажери заради Вашата и општа безбедност од пожар во кантите за пикавци не ги фрлајте Вашите шољи од кафе и чај." Да знаете јас сум крив за тоа. Оти и седев скоро 30 часа на аеродромот дента не знам колку цигари и кафиња испив. Ноќта околу 2 часот отидов да запалам цигара кога оно кантата чури чиниш оџакот од топилница во Скопје.И се вртам назад до вратата за излез која само од внатре се отвара,а не можеш низ истата да влезеш и гестикулирам на вработената малце подвикнувам начал огин вода вода... Она ни пет ни шес ни да мрдне ме брка на вратата за влез. Ајт отидов до таму,кога се разбравме ми дадоа шише вода двете жени што таму седеа за некоја секунда дојде охраната и по пет минути го слушам она уважавајемје пасажери. Е тоа е момент кога се дигаш како квасец кога влегуваш внатре во аеродромот и сите зјапаат во тебе. Среќа што подослабев десетина килограми иначе плафонот ќе го подигнев. А да не заборавам и друг интересен момент... Веќе вториот ден отидовме на Црвениот плоштад,бевме четворица. Дузина луѓе ме сопреа и замолија да ги сликам...Доколку повторно одам не е лошо да ова го имам ко идеа за бизнис. Изменето од Орка - 26.Април.2014 во 18:05 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас па чекам слики. А он аеродромот ќе го запалел. |
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |