![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 169170171172173 261> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сп... од каде толкава уфилманост ![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Сп,зашто луѓето не си ја гледаат својата работа?
Дали може да помине еден гест-неопсервиран? |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
сп... само мене ли ме успиваат досадни книги ![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
SP Dali Hurem nekoj vistina ja kidnapiral ili pak e ova edno od nejzinite scenaria
![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
СП,дали според моменталниот аватар,луѓето ти ја одредуваат професијата
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
сп...зошто ако е во МКД Благојче или Борче во Аустралија е Бил
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сп-
смартфониве имат ли ваква опција ?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Нели знаеш дека некои оператори во МК имаат таква опција? Не смартфоните, операторите.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Sp ...zosto evangeline ne mi dade mene brojce , pa da vidi deka jas nevrtam so skrien broj
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
|
зошто се кај мене мора да се собиранките? најубаво ли им е, најинтересно, најслободно за лумпување или јас сум будала што не знам да им кажам НЕ МОЖЕ! ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сп- ќе даде ли Ане адреса за да дојдам и јас . Еден повише или помало нема да и смета
![]() Изменето од емил - 31.Декември.2013 во 11:35 |
||
![]() |
||
|
ми ајде, кај мене нека е журката... што да правам, таква ми е ѕвездата изгледа ![]() |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Sp...ke mi prodolzat prestoj ili ke me klocnat za Makedonija
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
i jas sp isto
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 169170171172173 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |